Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem nie wiem co robic juz

zwiazek z przeszkodami, chlopak z problemami...

Polecane posty

no szlag mnie zaraz trafi..! od wakacji spotykam sie z facetem, jets naprawe fajnie miedzy nami, dbamy o siebie nawzajem itp, zalezy nam na sobie (tak mi sie wydaje, no mi na pewno), ale .. no wlasnie. on pracuje, ja tez, on ma szkole w weekendy (co 2,3 week), ja mam tez, najczesciej sie nam plany nie pokrywaja i jest tak, ze ja mam week wolny ,on nie;/ w tygodniu sie widujemy max 2/3 razy albo i rzadziej (mam na mysli od pon do pt), bywa ze tylko raz. w weekendy tez roznie, nawet jak juz oboje mamy wolny, to on przewaznie ma duzo w domu roboty (remontuje sobie chate itp, a w tygodniu na to czasu nie ma). czesto nam te spotkania wypadaly, czasem jestem zmeczona juz tym przekladaniem badz zmiana godziny spotkan co i rusz. nie wiem juz co robic, dzis mielismy spedzic sobie dzien tylko we dwoje i co i guzik chyba z tego, bo z kolei on musi zostac w domu (sprawy rodzinne, dosc wazne). no i lipa. jestem rozzalona troche, wiem nie jego wina, ale takich przypadkow jest dosc sporo:/ oczywiscie zawsze jestem uprzedzana no i stara mi sie to zawsze wynagrodzic, ale ja nie chce zeby mi wynagradzal, tylko zeby w koncu bylo normalnie, a nie jest.. niby jestem dla niego najwazniejsza, ale w czynach to roznie wychodzi:(nie mowie ze ma za kazdym razem wszystko dla mnie rzucac, ale czuje sie czasem na ostatnim planie.. teraz jak przyjdzie tydzien, to co mam sie z nim znow spotkac na godzine, bo czasem doslownie na godzine przyjezdza po pracy, zeby sie ze mna spotkac na chwile i przytulic, niby fajne i slodkie, ale .. nie wiem czy nie lepiej powiedziec: sluchaj odpocznij w domu posiedz, ale w weeek znajdz dla mnie wiecej czasu???

Gość powiem_jedno
niby z czego ma wygospodarować czas?

ale jak wygospodarowac, nie rozumiem?

Gość grgergegegerhe
nie jestes dla niego wazna

serio tak sadzisz?:(

Gość mam się śmiać czy płakać ?
bo nie wiem? kurwa też masz problem

To jest życie... czasami jest ciężko, ale warto chyba spróbować wypracować kompromis - jeżeli się da... Miałam kiedyś taki związek, gdzie wszystko inne było ważne, mimo jego deklaracji o uczuciach. Na początku próbowałam być cierpliwa (rzeczywiście miał ciężko), potem rozmawiać, ale on to odebrał jak atak, aż w końcu miała dość, kiedy mnie kolejny raz zawiódł. Twój facet widać, że się stara, więc nie zmarnujcie tego. Jeżeli wyskakuje z pracy na godzinę, żeby się spotkać z Tobą, to chyba jednak jesteś dla niego ważna? Może po prostu potrzebujecie spokojnej rozmowy, ustalenia, co jest dla Ciebie ważne i dokąd ten Wasz związek zmierza? Myślę, że ważne jest, czy to jest sytuacja tymczasowa, bo akurat więcej spraw się nazbierało, czy też tak będzie zawsze, a Ty tego nie akceptujesz.

no wlasnie dotarlas do sedna sprawy Jinx.. tyle ze nie chce go pytac o to dokad zmierza nas zwiazek skoro sie widujemy od paru miesiecy zaledwie, troche pytanie nie teges, ciezko to nazwac przeciez zwiazkiem jak na razie, dopiero sie poznajemy:/ ale kanal, super pogoda itp a ja siedze w chacie, zbieram zaraz dupe w troki i wychodze chyba bo szalu dostane;/

uppppppppp