Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heart and soul

POMOCY. Moje dziecko moczy się w nocy.

Polecane posty

Gość heart and soul

Mój syn bezproblemowo skończył przygodę z pieluchami zaraz po 2 urodzinach. Przez ponad trzy lata nie było ani jednej wpadki (czytaj ---> posiusiania się w nocy). Teraz ma prawie 6 lat. Od września poszedł do zerówki i w ciągu niecałych 2 miesięcy szkoły posikał mi się w nocy 6 razy. Rozmawiałam z nauczycielką i jest zdziwiona bo twierdzi, że On nie ma problemów adaptacyjnych. Jest jednym z bardziej komunikatywnych i towarzyskich dzieci w grupie. Nikt go też nie bije ani terroryzuje. Do szkoły aż się rwie. A popołudniami nie chce stamtąd wychodzić. Nie wiem co się dzieje. :( W domu też się sytuacja rodzinna nie zmieniła. Co się może z nim dziać?

Gość rrrrrsddsd
a robilas jej wyniki czy nie ma zapalenia pecherza bądź infekcji drog moczowych? moze nerki przeziebila ją i przewialo ją , to tez jak najbardziej moze byc przyczyna.Zrob jej wyniki fizjologiczne

Gość rrrrrsddsd
sorry za pisanie w formie zenskiej,myslalam ze corka, ale to nie am znaczenia.Odz do pediatry, niech wypisze tobie skierowanie na wyniki i zapewne furaginum przepisze na te moczenia