Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgfdsaoiore

co myślicie o Nergalu?

Polecane posty

Gość lkjhgfdsaoiore

ostatnio o nim głośno

Gość niwaaa
jest zajebiście przystojny i ma taki ciepły głos, uwielbiam kiedy mówi, kreuje sie na zupelnie inna osobe niz jest , taki show biznes

Gość eeeeeeeeeeetam
tak prawdę mówiąc, to nic. Bo nie lubię muzyki jaką uprawia. Jego poglady zupełnie mnie nie interesują, ale czytałam kiedyś wywiad z nim i wydał mi się inteligentnym i wykształconym człowiekiem. A jaki ma charakter - zupełnie mnie nie obchodzi

Gość ptasiek nastroszony
Nergal na prezydenta . byc moze w przyszłych wyborach gdy już Pali9kot zdobędzie pełnie władzy to p. Nergal bedzie kandydował na prezydenta a wy zabiedzone polaczki go wybierzecie bo to najlepszy dla was prezydent zreszta to jeden z nielicznych madrych Ludzi w tym kraju

Gość balbinaaaa, czo robisz?
dla mnie to idiota.

Gość fajny ma głos
i jest inteligentny

oceniam go na podstawie programu The voice of Poland - bardzo mily facet,usmiechniety,nawet jak chce komus powiedziec cos nie do konca milego,mowi to tak, ze nikogo nie obraza. Nie widze w jego zachowaniu diabla, szatana i co tam jeszcze o nim mowia. Co do rfeszty nie mam zdania,bo nie interesuje sie ani jego prywatnym zyciem,ani jego zespolem.

Gość lkjhgfdsaoiore
dla mnie to człowiek zagadka

Ja go znam głównie z prasy mimo wszystko - czyli nie najlepiej, biorąc pod uwagę, że czytałam tylko wywiady dotyczące jego zespołu. Ciężko oceniać, ale wydaje się mieć wyczucie rynku i podobno ma świetny kontakt z publicznością na koncertach.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
Pauuulla24 oceniam go na podstawie programu The voice of Poland - bardzo mily facet,usmiechniety raczej wilk w owczej skórze:D

Gość ariaaaaa
Byłam ostatnio na Behemocie, i gadałam z nim po koncercie:) W sumie zdziwiło mnie troche, bo wyszedł z zespołem sie napić do baru, po koncercie i można było do niego normalnie podejść, zrobić zdjecie i pogadać. A jego fani nawet go zbytnio nie oblegali, wręcz przeciwnie. A i na wstępie pochwalił moją urodę co mnie trochę speszyło haha. Ogólnie uroczy facet, inteligentny, śmiał sie z tego całego voice of poland i z siebie w sumie, że sie 'sprzedał' itp itd . Chociaż miałam wrażenie że był troche podpity. Aha, te resztki makijażu powodowały że wyglądał tak jakoś demonicznie, jak diabeł ;0 Aha i zawsze się zastanawiałam jak wysoki jest, bo podobno niski, a był wyższy ode mnie o dobre kilkanaście, a ja mam 165 cm wzrostu, czyli taki niski nie jest. Był zainteresowany tym, jak mi sie podobał koncert itp. Zaskoczył mnie tym brakiem gwiazdorzenia i otwartością na drugiego człowieka . Jego koledzy też byli bardzo mili

Gość ptasiek nastroszony
bo czesto ten diabel ktory niby sie do Krzyza przypnie by korzysci z tego miec. vide pierdolone pisuary

Gość ariaaaaa
Doda była dla niego za tępa i za pusta. To facet z klasą, dżentelmen a ona jest prostaczką która potrzebuje łysego karka, bo tylko w takim towarzystwie będzie się dobrze czuć i tylko na takiego faceta zasługuje. Zresztą mam wrażenie, że to ona pozbyła się go, jak tylko zachorował na tego raka

Gość dsadsadas
nic takiego katolikom nie robi, to oni wszczynają jakieś histerie, Nergal gra taką muzyke a nie inną, gdzie używa się różnej symboliki z różnych religii, i śpeiwa sie "boga nie ma" "chwała ciemności" itp, ale przecież wprost nic katolikom nie robi, po porostu ma odmienne poglądy i tyle, i je propaguje, nie ma w tym nic złego czy szokującego, katolicy przecież też swoimi przekonaniami obrażają ateistów. poza tym nergal zachowuje się jak wzorowy katolik, np namawia ludzi do oddawania szpiku chorym na białaczke

Gość Abarth
Nergal na prezydenta - zniszczy ten zacofany kraj zniszczy kościoły GŁOSUJMY

Gość mówi z dziwnym
akcentem jak ze wschodu, zbyt wygadany nie jest, leci sloganami, kobiety traktuje jako obiekt seksualny, tani prowokator, jakieś sztuczne ma włosy ala Babiarz z TVP. Nie odbieram go pozytywnie

Gość mnie sie nie podoba,ze jako
historyk drze Biblie - jeden z najcenniejszych dzięł historycznych ludzkosci- dla mnie dupa nie historyk. Jako juror sympatyczny i byłby ok, gdyby nie mowil "kurde" co drugie słowo w programie kulturanym. Ale tacy to teraz historycy i taka kultura. W sumie sympatyczny , zaden satanista, tyle,ze niezbyt madry facet, choc skuteczny, jako celebryta.

Gość Doda go wypromowała
ze stalo sie glosno o nim w mediach.Stal sie komercyjny:oAle za taka kase...jaka zarabia on teraz w tv,kazdy by sie zrobil komercyjny/....

Gość co można powiedzieć o Adamie
Karskim, Nergalu, właściwie, młody, wykształcony człowiek, aktor teatru, który tworzy razem ze swoimi przyjaciółmi. Może się ta sztuka podobać, ale na pewno nie można przejść obok niej obojętnie. Szkoda tylko, że do tego, że Nergal został zauważony przyczynił się człowiek mający problemy sam ze sobą, zakochany do szaleństwa w Dorocie Rapczewskiej, a że jakoś tak przy okazji jest jakimś obszczymurkiem w pisie i walczy z sektami. Najśmieszniejsze jest to, że Doda oskarżyła go za nękanie, o czym już Radio Maryja nie trąbiło i sąd zmusił go żeby poddał się badaniom psychiatrycznym...... Można powiedzieć, że wobec Nergala , to co wymyślił menadżer Stonsów, sprawdziło się w 100%, obojętnie co aby mówili w mediach. Czasem, wydaje mi się, że ks.Natanek ma rację i biskupi niektórzy są satanistami, bo na cholerę by Nergala tak lansowali..... We wczorajszych tańcach z gwiazdami Czarna Mamba miała w uszach kolczyki w kształcie satanistycznych krzyżu, pewno liczy na to by ja ksiądz biskup rozreklamował na kazaniach we kościele....