Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola88233

test ciazowy

Polecane posty

Gość karola88233

dziewczyny pomozcie, zakladam nowy temat bo nie otrzymalam odpowiedzi, razem z chłopakiem stosowalismy stosunek przerywany od kilku miesiecy okres spoznia mi sie 3 tydz zrobiłam test ciążowy i wyszedl negatywnie dla pewnosci zrobilam drugi i wyszla blada ledwie widoczna druga kreska:/ nie musze dodawac ze ta ciaza jest nie planowana wiem glupia bylam i nieodpowiedzialna, do tego wszystkiego chlopak jak tylko sie dowiedzial przestal sie odzywac do mnie jestem zalamana na 28 zapisalam sie do ginekologa zrobie po weekendzie 3 test bo ta kreska naprawde malo widoczna byla:/ a jak to u was bylo dziewczyny ile testow zrobilysie zanim poszlyscie do ginekologa? byla bardzo widoczna druga kreska? lilkakakaka cyki cyki, inne jak wam przebiega ciąża, stosowałyscie jakies zabezpieczenie? nie wiem co mam robic boje sie powiedziec mamie dodam ze mam 23 lata i pracuje ale obawiam sie ze sama sobie nie poradze odpiszcie plis

Gość Tak się zastanawiam
Mi 3 dni po terminie kreska wyszła wyraźna.Ale jednego bądź pewna.Jeżeli to nie ciąża to zostaw tego durnia i nie dawaj mu szansy bo jak naprawdę zajdziesz w ciążę to będziesz sama. Skoro 3 tyg spóźnia ci się @ to test powinien być wyraźny.Myślę że to po prostu defekt testu.I po jakim czasie pojawiła się kreska?

Gość dagna88
ja zaszlam w ciaze majac 21 lat teraz mam 23. i tez sama jestem tzn tatus raz jest raz go nie ma. nie pracuje bo dziennie studiuje. reakcji matki balam sie niemiłosiernie, ale jakos to przyjela do wiadomosci. mieszkam z nia. nie mamy bogato bo jest jeszcze młodsza siostra ale dajemy rade. co do testu, moja kreska na tescie dwa tyg temu była widoczna bardzo ale ponoc nawet bladziutka oznacza wczesna ciaze poniewaz jest jeszcze niski poziom HCG. ja bym zrobbila test jeszcze raz na twoim miejscu jak wyjdzie znow blada to moim zdaniem jestes w ciazy.

Gość dagna88
hehe mialo byc nie dwa tyg temu tylko dwa tyg po stosunku, co do twojego chlopaka nie kumam " przestał sie odzywac". ja pierdole bo to tylko twoja wina ze byc moze jestes w ciazy?, obrazil sie ? bo jak ktos przestaje sie odzywac to najczesciej jak ma do kogos pretensje

Gość bąkolot
u mnie druga kreska byla bardzo slabo widoczna i to juz ladne kilka dni po terminie spodziewanej miesiaczki a za 1,5 miesiaca bede rodzic syna. powiedz mamie, przeciez cie nie zabije a takiego chlopaka to dobrze dziewczyny radza... kopnij w dupe.

Gość bąkolot
a co do ilosci testow, zrobilam jeden i poszlam do gina ktory potwierdzil ciaze, mimo ze kreseczka jasniutka byla :)

Gość kasiuna3445
powiem tak ja tak samo jak ty uprawiałam seks przerywany zrobiłam test i wyszla mi bardzo blada wiec poczekalam jeszcze kilka dni i zrobilam drugii wyszedl mi pozytywnie nie zawsze wychodz dobrze to jeszcz zalezy co zjadlas i wypilas przed testem teraz mamjuz córeczke:) nie martw sie bedzie dobrze

Gość kasiuna3445
a i ja milam 16 lat jak zaszlam w ciaze