Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzyscioszkaaCzyBrudaska

Ciągle czuję się brudna.

Polecane posty

Gość CzyscioszkaaCzyBrudaska

Kąpie się codziennie,czasem 2 razy dziennie, używam antyperspirantu,dezodorantu, perfum, sprayu do stop, codziennie myje głowe, a pomimo to czuję się brudna. Po godzinie, dwóch mam uczucie jakbym się nie myła. Najgorzej jak jestem w pracy, czuję się nieświeża, ciągle myje rece. Mam wrazenie, ze jestem brudna, smierdzaca, ze mam tluste wlosy, ze wszedzie sa zarazki. Czy ktos tez tak ma?

Gość ejwjcjwxc
moze to jakies natrectwo?

Gość kitks35
TO NAPEWNO NATRĘCTWO idz do psychiatry

Gość kwebfib
ja tak mam :( to okropne tyle, że ja mam tak z tego względu, że cierpię na nad potliwość i jestem po 20 minutach z domu mokra od stóp do głowy, mam wilgotne ubrania, po paru godzinach mimo używania dobrych kosmetyków, balsamów i antyperspirantów zaczynam po prostu śmierdzieć:( nie jestem w stanie smarować się cała kulką;/ na dodatek włosy przetłuszczają mi się po paru godzinach od umycia, a twarz pomimo pudru świeci się co chwilę. co również powoduje natłok syfów na twarzy przez co czuję się jeszcze gorzej żyć nie umierać;/

Gość xcfzdfgdgfd
ja tak mam z glowa i rekami. Glowe myje codziennie a i tak czuje jakby ona zaraz po wyschnieciu byla brudna. O rekach szkoda wspominac bo myje je co chwile (jesli oczywiscie mam mozliwosc) przez to mam je ciagle popekane i brzydkie, wysuszone

kwebfib u mnie jest taki problem, ze takze mam tlusta skore na twarzy (szybko sie swiece i czuje sie jeszcze bardziej brudna) i wlosy tez sie przetluszczaja. Potliwosc takze jest moim probleme, jednak nawet po umyciu czuje sie brudna.

Gość MSSMSMSMS
A JESTES NERWOWA?

Gość Obersturmbannfhrer
Musisz leczyć głowę, idź do psychiatry. Po kilku wizytach, przestaniesz pływać w szambie.

Gość mxmxmxmxmxmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Moze to objaw stresu?

Gość mxmxmxmxmxmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a moze przesadnie myslisz o wygladzie i to jest powod

Czyścioszka: Ewidentnie widać i stresy i brak akceptacji siebie oraz ew. trochę problemów z sumieniem. A nie żadną nerwicę natręctw. Od takich powielanych głupot to dopiero można nerwicy dostać i wpędzić się w chorobę. Uzdrowi cię uporządkowanie spraw życiowych.

a ja też myślę że to nerwica natręctw może być. A na nadpoliwość mozna kupić sobie jakieś tabletki w aptece

Gość okulary__przeciwsłoneczne
na taką nadmierną potliwość są tabletki np. "perspi block" To straszne tak się męczyć

Gość MARECZEKGOSC
PEWNIE TO DZIECINSTWO TEZ MA WPLYW

Gość MALINKAdziewczynka
moze za bardzo dbasz o siebie i masz wrazenie, ze jesli nie umujesz sie godzine to jestes brudna

Gość milllusia
up