Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi czy to prawda

ile sie czeka w kolejce do okulisty?

Polecane posty

mam zapalenie spojowek i nie wiem czy jutro jak sie zerejestruje to mnie przyjmie czy dopierao za jakis czas? slyszalam ze dlugo sie czeka na wizyte? czy to prawda?

no wlasnie nie wiem. rano zadzwonie do rodzinnego i zapytam o to slkierowanie. juz od 4 dni mnie oko boli. kupilam krople bez recepty starazolin i nic nie pomaga. dzis juz 3/4 oka mam zapuchniete i czerwone a boli jak cholera.

Jeśli masz zapalenie spojówek, to może najpierw do rodzinnego. Co prawda do okulisty nie trzeba skierowania, ale może dostałabyś takie na cito, czyli żeby Cię przyjęli od razu. U mnie w kolejce czeka się 6 m-cy...

u mnie okulista prywatnie 60 i tez czeka sie kilka dni:( pojde jutro do rodzinnego i poprosze o to skierowanie na cito. moze da:O

bo ostatnio mialam tak samo tylko myslalam ze wpadlo mi cos do oka. wiec poszlam do rodzinnego i on dal mi skierowanie do okulisty ze cialo obce i z tym swistkiem przyjeli mnie od razu. oczywiscie w oku nic nie bylo, tylko okazalo sie ze to zapalenie spojowek. nigdy bez skierowania nie bylam wiec nie wiem ile sie czeka.