Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAZDROSZCZEwam

ZAZDROSZCZĘ TYM, KTÓRZY MIESZKAJĄ W BLOKU..!!

Polecane posty

Gość ZAZDROSZCZEwam

muszę się jak najszybciej wyprowadzic stąd, mam 20lat, mam nadzieje, ze to wkrótce nadejdzie.. oszczędza się na ogrzewaniu, na polu tak zimno, a tu może raz na 2, 3 dni wieczorem napalone w piecu... jak ktoś myje naczynia to już 2 osoba się nie wykąpie,bo nie ma ciepłej wody.. - bojler. Dom nowy, ładny, ale jak tu chciec mieszkac jak wiecznie zimno i na wszystko limit... zazdroszcze wam.. w bloku zawsze macie ciepło!!

Gość ZAZDROSZCZEwam
teraz letnie kaloryfery ... a jak mówie to matce to standard - ZA ROBOTĘ SIĘ TRZEBA WZIĄC

nie zazdrosc mieszkania w bloku, bo nie ma czego. Problem chyba tkwi gdzie indziej, co najwyzej mozesz komus zazdroscic normalych rodzicow.

Gość hshswyw
oszczędza się na ogrzewaniu, na polu tak zimno, a tu może raz na 2, 3 dni wieczorem napalone w piecu... jak ktoś myje naczynia to już 2 osoba się nie wykąpie,bo nie ma ciepłej wody.. - bojle kup sobie więcej bojlerów

Gość hshswyw
TAROT SPRAWDZONY PRZEZ LUDZI Masz problemy uczuciowe a może nie jesteś pewna partnera ? prześwietl partnera i to co cie czeka w najblizszych dniach warto zaufaj opini tysięcy komentarzy na mój temat warto ona ma problem z bojlerem. da się to naprawić tarotem ?

Gość kmlxc;lcvx
trzeba było sobie budując dom zrobic ogrzewanie na gaz, z pieca gazowego to samo z gorącą wodą

Gość ZAZDROSZCZEwam
ALE TO NIE JA budowalam dom, tylko moi "rodzice", ja tu mam nadzieje jeszcze chwile tylko pomieszkam ... fakt, zazdroszcze pewnie wam wszystkim po kolei normalnych rodziców, u mnie nawet na jedzeniu sie oszczedza.. co ja mowie.. żałuje sie

ja mieszkam w bloku, i powiem Ci, ze nie jest tak fajnie - fakt,mam ciepla wode i cieplo w domu, ale np. sasiad skonczyl 3-miesieczy remont, odetchnelam z ulga, ze juz nie bedzie slychac wiertarki i mlotka, to kolejny sasiad zaczaL REMONT. A w zeszla zime sasiadka sobie kaloryfery wymieniala,i przez 3 dni pol bloku nie mialo ogrzewania. Jedyne co moge ci poradzic - ucz sie,by jak najszybciej odejsc z takiego domu.

Gość kicia,.mi
a ja zadroszcze tym co nie musza mieszkac z tesciowa ,stara wredna zolza,palenie w piecu lubie i jak nachajcuje w piecu to ta malpa reki nie moze przylozyc he he,a i tak sie skarzy ze jej zimno.