Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest!!!!!!!!

Dlaczego kobiety są pełne nienawiści , obrażają inne kobiety ?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest!!!!!!!!

Tylko dlatego ,ze jestem grubaską ? Byłam na basenie i slyszalam niemile uwagi na moj temat, od dwóch kobiet matka i córka chyba ,byly z wnuczką komentowaly moj wyglad, na studiach mam to samo , faceci nie zartują , to dziewczyny są wredne a nawet chamskie , nie mam prawa nawet zalozyc jeansów, mam chodzić w luznych dresach tak ? :O

Gość moze byc jakas z netu
chca sie poczuc lepiej ze one to maja lepsza dlatego krytykuja na glos inne

Wiesz mi się wydaje że te panny które dokuczają grubszym chcą się w ten sposób dowartościować Możliwe jest też że najzwyczajniej w świecie mają zołzowaty charakter i żyją tym że moga komuś dokuczyć Nie przejmuj się Ja na roku miałam taką koleżankę jak Ty Była przy sobie i zdarzało się że dziewczyny się z niej nabijały Ale ona miała to w głebokim poważaniu Ubierała się modnie i wg mnie wyglądła świetnie:)Także to ze sie z Ciebie smieją miej w nosie JA osobiście mam takie zdanie o "grubaskach" że to strasznie fajne dziewczyny są:)

Wydaje mi się, że to kwestia zgorzknienia które przejawia się nie tylko w takich sytuacjach. Ludzie zadowoleni z życia nie mają chyba potrzeby patrzeć i oceniać innych.

Gość completely lost in the city
Tyle, że tusza to nie jedyny powod, dlaczego kobiety mówią coś na inne kobiety. Jak to mówią jeśli ma sie osobęto kij sie znajdzie. A baby rzeczywiście lepiej się czują jak zgnoją inne kobiety. Sama jestem kobietą i to widzę.

Gość ja pani wasza
bo innna kobieta to konkurencja

Gość angel..
pewnie same sa zakomleksione