Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

moje uczucia zostały rozszarpane na drobne części

Polecane posty

nie umiem odpowiedzieć Ci jednoznacznie na to pytanie. ok rozumiem , że to bardziej skomplikowane tak szczerze, jak patrze np. na zdjęcia (niektóre), to na kilometr widać brak pewności siebie, taka ładna zagubiona dziewczynka widzisz...dlatego chce nadrabiać netem i zadziera nosek do góry - a w środku pełna miękkości , uczuć i niepewności... czysta gra naturalnych kobiecych pozorów...:)

Gość re_...
żadna tajemnica, kto chciał ten widział :D

Gość re_...
tzn. raz wstawiłam na erotycznym

Gość re_...
zrobiłam wtedy furorę :classic_cool: :P

"widzisz...dlatego chce nadrabiać netem i zadziera nosek do góry - a w środku pełna miękkości , uczuć i niepewności... czysta gra naturalnych kobiecych pozorów..." w realu też nadrabiam zadzieraniem noska i nie daję po sobie poznać ;)

Gość re_...
na pomarańczowo jakoś łatwiej mi przychodzi pisanie prawdy o sobie, bo zawsze mogę zwalić na podszywa :classic_cool:

Gość re_...
chyba się zaraz przespaceruję na ten erotyczny, ochoty mi narobiliście :classic_cool:

w realu też nadrabiam zadzieraniem noska i nie daję po sobie poznać witaj w świecie dorosłych kobiet :classic_cool:

Gość re_...
ze stałymi bywalcami z erotycznego znamy się jak łyse konie, świntuchy z nas :classic_cool:

nalegam na zwiększenie stresu , napływu adrenaliny i podniesienie ciśnienia - w imię dążenia do "miłości" ...:P zbyt długi odpoczynek Cie rozleniwi i zostaniesz sama na fotelu..:classic_cool:

troszkę się zasiedziałam, ostatnio wszystko mi wychodziło, ot tak :) a obiecałam sobie nie krzyczeć już więcej na bogu ducha winnych wykładowców :( więc lepiej sie nei stresować :)

facetom ciężko się znosi darcie mordy zdeterminowanej baby i pretensje... zwłaszcza przed PMS , bo w zasadzie nie wiadomo o co jej chodzi , a jednak o coś chodzi...:P

p.s. Twoja stopka razi po oczach - lepiej ją zlikwiduj , bo pokazuje zagubioną dziewczynkę , zamiast kobiety...:classic_cool:

ja się nie wydzieram 🖐️ zamiast próbować na siłę coś udowodnić, nawałem słów, mówię, nie zgadzam sie z uśmiechem na ustach i spokojem :) Co masz do mojej stopki?