Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczestudentka21

Do Ludzi Po Studiach

Polecane posty

Gość szokjlinter
a Ty myslisz Łysy ze kasa to wszystko

"Ale i tak wiem że będziesz pracowała za 1000zł jako sprzątaczka w markecie." Chyba w Twojej wyobraźni

Gość do szkoły lenie....!
a ty Koks choćbyś zarabiał nie wiem ile to zawsze będziesz nieukiem bez studiów i w wykształconym towarzystwie zawsze będą się z ciebie podśmiewać pod nosem :D

Gość do Kaitana
skonczylam fizyke, pracy nie ma, wiec nie radze. lepiej isc na informatyke

Gość jeszczestudentka21
kto tu jest tępy! Buraku nieogarnięty! Jesteś kretynem i nie masz możliwości rozwoju, a ludzie po studiach mają, jakoś rozwijają się i zarabiają! dla ciebie debilu to wszystkie kierunki są na kupę! ale są zawody w których bez studiów nie da się pracowac! wyobrażasz sobie lekarza czy konstruktora bez studiów? Jak jestes głupi i studia nie są dla ciebie to nie mój problem, pracuj sobie jak chcesz.

Gość canal anal
Łysy koks tyle zarabia bo ekskluzywnie ciągnie druty w Niemczech :D Nadgodziny są w pupe :P

Spada znaczenie tego, jaki kierunek się kończyło. Jak masz smykałkę do finansów to po administracji można pracować w podatkach, co wcale nie jest takie oczywiste.

Gość ironman

To wszystko chyba zalezy od kierunku też. Inaczej spojrzą na prawo, inaczej na grafikę, a jeszcze inaczej na budownictwo. Ja jestem z tej ostatniej opcji, studiowałem budownictwo, nie ważne jaką szkołę ukończyłeś, ale co potrafisz, jak jesteś bystry i czy chcesz i potrafisz się szybko uczyć. Zdobyłem praktykę w Permoncie w Niemczech i już tam zostałem, bo zarobki dobre i jakos tak się przyzwyczaiłem 🙂