Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiare

Opowiem wam krotko moją żąłosną historie...

Polecane posty

Gość adiare

mam dopiero 22 lata, jestem ładna itp ale ta uroda to chyba moje najwieksze przekleństwo... - nie mam pracy, nie moge znalezs, tzn nigdzie nie chcą mnie przyjąć - na nic mnie nie stać - mieszkam na takiej wsi ze nawet nie ma po co wychodzić z domu - nie mam prawdziwych przyjaciół, nie mam do kogo iść, wygadać sie itp - własnie dziś straciłam faceta którego kochałam najbardziej na swiecie( z własnej głupoty) - całymi dniami siedze przed komputerem i uzalam sie na d sobą - ludzie mnie nie lubią, obgadują i psują opinie - moi rodzice mnie nie nawidza za to ze nie mam pracy - nie chce mi sie już żyć, wydaje mi sie ze z roku na rok jest coraz gorzej. lecze sie na depresje, mam bordeline , nerwice ... zero perspektyw.

Gość adiare
do tego chyba jestem alkoholiczka

Gość adiare
A jak u was? szczęśliwi?

Gość najlepiej gdybym umarła byłoby
o witaj w klubie 🖐️ ja stracilam ukochanego przed rokiem :( a Ty swojego dziś, to może jeszcze go odzyskasz?

Gość adiare
nawet jesli... i tak wszystko juz byłoby inaczej, nie ufamy sobie, padło zbyt wiele słow.... cięzko mi bardzo, przez to tak chleje, jestem żałosna

Gość najlepiej gdybym umarła byłoby
nie jestes...jak ktos cierpi to nie jest żałosny... ja też piłam ale nie pomogło

Gość adiare
moje marzenie na chwile obecną - wyjechac do pracy za granice, nie wracać nigdy, i tak oprócz rodziców i brata nie mam nikogo.