Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiepokojona

Ciąża ?

Polecane posty

Gość zaiepokojona

dzień po okresie kochałam się z chłopakiem (są to prawdopodobnie dni niepłodne) bez finału w środku. Dzień po zaczął mnie boleć brzuch u dołu, następnie ból występował tylko po lewej stronie. 4 dni później zaczęła mnie piec zgaga.Teraz objawy te uspokoiły się, ale zauwazyłam że zamiast płodnego śluzu, leci mi taki białawy płyn (od tego czasu kiedy miały mi się zacząć dni płodne) parę razy tylko zauważyłam troszke śluzu na bieliźnie. Bardzo się przejmuje że to może być ciąża. Poradźcie mi cos bo umieram ze strachu, obawiam się ze na test jeszcze za wcześnie ...

Gość 8 mies
nie martw sie. objawy ktore opisujesz na pewno nie pojawiaja sie w tak wczesnym etapie ciąży. Zgaga występuje pod koniec ciąży tzn w zaawansowanej. Ból brzuszka tez nie od razu.spokojnie. poza tym miałaś niepłodne. wyluzuj:) na pewno nie ma ciąży

Gość zaiepokojona
a czym może być spowodowane pojawienie sie tego płynu zamiast śluzu ? bo śluz zauwazyłam tylko 2 razy chyba i to tak minimalnie

A zabezpieczacie się jakoś??? Bo ryzyko ciąży zawsze istnieje, szczególnie jeśli ktoś się nie zabezpiecza. Objawy ciąży nie pojawiają się od razu, ale dziecko nie bierze się z niczego, jeśli robicie to bez zabezpieczenia, to wszystko jest możliwe. Nie chce ciebie straszyć. W ogóle jest takie coś jak tabletka awaryjna, na stronie wpadki.pl jest o tym mnóstwo informacji, a to lepsze niż taki stres przez pół cyklu.

Gość zaiepokojona
tak, tak wiem, nigdy nie było problemu z zabezpieczeniem, ale ten jeden raz wyszedł bardzo spontanicznie, to bardzo głupie było, ale stało się, dlatego teraz się martwię. chciałabym poczytać opinie innych kobiet, bo zawsze tak lepiej jest kiedy ktoś poradzi coś albo pomoże. to był pierwszy i ostatni raz bez zabezpieczenia i dlatego panikuję

Gość nerwicaaa
ciążowa, tak to się chyba nazywa. Nie martw się. Na pewno nie jesteś w ciąży. Stresujesz się i przez to wynajdujesz w sobie objawy. Chyba każda kobieta miała tak choć raz w życiu ;-)

Gość zaiepokojona
ooo bardzo możliwe :) chłopak tez mnie pociesza, ale ja jestem straszna panikara i wynajduję tysiące powodów które mogłyby wskazywać na ciążę. Za jakiś tydzień zrobię test żeby się nie stresować do następnej miesiączki. Wyjdzie co wyjdzie oby było dobrze a da mi to na pewno wiele do myślenia :)