Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonyioszukany

Etyka lekarska - jak to jest?

Polecane posty

Gość zdradzonyioszukany

Moja żona zdradziła mnie z facetem ktory jest lekarzem. Do wszystkiego sie przyznala. Dowiedzialem sie, ze ten facet poderwal ja jak byla u niego na wizycie, spotykal sie z nia a jednoczesnie był jej lekarzem prowadzacym! Spali ze soba nawet w miejscu jego pracy! Dowiedzialem sie, ze gosciu podczas swojego dyzuru kiedy nie bylo innego lekarza wychodzil ze szpitala zeby odwiezc ja do domu! Chcialbym zlozyc na niego skarge. Powiedzcie mi jak to wyglada z etyka lekarska? Czy jest to zasadne? Czy seks z pacjentka w miejscu pracy oraz wychodzenie z dyzuru gdy nie ma innego lekarza w szpitalu jest podstawa do wyciagniecia wzgledem tego faceta konsekwencji? Orientuje sie ktos jak to wyglada i gdzie taka skarge nalezy zlozyc?

Gość zdradzonyioszukany
Za wszystkie rady bede wdzieczny.

Gość zdradzonyioszukany
Doradzcie mi cos bo musze cos w tej sytuacji zrobic. Uwazam ze jego zachowanie jest niedopuszczalne! Jak komus takiemu ufac? Jak do takiego lekarza zwracac sie o pomoc skoro robi takie numery?

Gość zdradzonyioszukany
Nikt nie wie co w tej sytuacji mozna zrobic? :(

Gość ggfg
to nie ma zadnego znaczenia bo i tak nikomu nic nie udowodnisz, bo niby jak? na slowo raczej nikt ci nie uwierzy. zostaw kolesia w spokoju i zajmij sie zona kurewka

Gość zdradzonyioszukany
Powiedziala mi ze ma dowody. Ze ma smsy, z ktorych wynika ze zapraszal ja do pracy w czasie swojego dyzuru, a potem pisal jak bylo im ze soba dobrze! Oczywiscie sa tez smsy ze odwozil ja do domu, kiedy powinnien byc w szpitalu! Czy z takimi dowodami moge cos zrobic? Zona blaga o wybaczenie i okaze mi wszystkie dowody bylebym jej tylko wybaczyl Ja na razie mysle jak odegrac sie na tym facecie. Nie chce zeby pozostal bezkarnym po tym co zrobil.

Gość ggfg
ja bym facetowi balaganu w zyciu nie robila, nie wiesz jak to naprawde bylo, kto tak naprawde kogo uwiodl, jak kobieta daje to facet zawsze wezmie, wiec to zone karaj a nie faceta. nie wiesz tez co to za koles, moze basle a ciebie kogos, ja bym zonie w pysk dala i won a faceta zostawila

Gość zdradzonyioszukany
Zona swoja droga, z nia rozprawie sie inaczej. Spakuje jej rzeczy i do widzenia. Na razie potrzebuje informacji o tym kolesiu, dowodow. Zonie zdrady nie wybacze, odbiore jej dziecko i ogranicze kontakty, ale to inna kwestia. Chce zeby ten facet tez poniosl konsekwencje. Jak w ogole taki ktos moze byc nazywany lekarzem? Nie wazne kto kogo uwiodl, liczy sie to ze zamiast skupiac sie na pacjentach on sypial z pacjentka! To jest niedopuszczalne.

Gość kurwanakurwiekurwapogania
za duzo m jak milosc dziecko sie naogladalo :D

Gość zdradzonyioszukany
Niczego sie nie naogladalem. Wydarzylo sie to naprawde. Potrzebuje konkretnych informacji gdzie moge zlozyc odpowiednia skarge. Czy bedzie ona w ogole zasadna jesli bede mial tez zgromadzone dowody.

Gość ale jestes żenujący
gościu :-D Ty się żony czepiaj a nie faceta :-D facet ci przysięgał wierność i posłuszeństwo??? :-D nigdy mu nie udowodnisz, ze wyszedł ze szpitala kiedy nie było innego lekarza :-D haha ale jesteś żenujący :D żona ci się puściła a Ty będziesz się mścił na facecie :-D nawet teraz jesteś pod pantoflem! w takiej sytuacji! :-D

Gość ggfg
bo akurat ty tak bardzo troszczysz sie o pacjentow:) sory ale przemawia przez ciebie wscieklosc , a nie dobro innych ludzi. chceszsiepo prostu zemscic a nie resocjalizowac sluzbe zdrowia-nazwijmy rzeczy po imieniu. twoja sprawa. nie wiem co bym ja zrobila w podobnej sytuacji, chyba tez chcialabym sie zemscic alekoniec koncow nie odwazylabym sie pluc komus w zyciorys... nie bede ci doradzac w tej kwestii bpo czulabym sie winna, mam nadzieje ze ktosinny doradzi ci cos madrego

Gość zdradzonyioszukany
Tak, jak powiedzialem sa smsy na potwierdzenie slow. Podobno pielegniarki widzialy jak wychodzil bo jeszcze uzgadnial za ile wroci do pracy. Chce odpowiednia skarge zlozyc. Co do zony to rozprawie sie z nia w swoim czasie.

Gość ggfg
aktp kogo zdradzil w m jak milosc? dawno nie ogladalam, co to za watek byl?

Gość ale jestes żenujący
ile ty dziecko masz lat? weź się ogarnij :-O co z tego, ze pielęgniarki widziały???? myślsiz, ze ludzie nie mają nic innego do roboty tylko teraz latać na rozprawy sądowe czy na policje skłądac milion zeznać, bo jakiś książe czuje się urażony tym, ze wziął sobie kurwę za żonę??? :-D weź się już nie ośmieszaj :-O a i jeszcze jedno :-D już dziś mogę ci powiedzieć, ze dziecka z takiego powodu matce nie odbiorą :D a Ty nadal się nakręcaj i mysl , ze jesteś bogiem i zdziałasz wszystko :-D jesteś pośmiewiskiem i lepiej siedź cicho bo inaczej stanuiesz się pośmiewiskiem w swoim mieście :-O a jakbyś chciał wiedzieć, lekarz na dyżurze nie pracuje non stop tylko na wezwanie, więc i tak siedzi cały czas us iebie,

Gość ale jestes żenujący
ty się lepiej zajmij swoją etyką małżeńską. Skoro jesteś taki etyczny i tego wymagasz od innych to przyjżyj się sobie :-O chcesz zniszczy ć matkę swojego dziecka i temu dziecku odebrać matkę :-O radzę ci dobrze, swój nadmiar energii skup teraz na dziecku, zeby jak najmniej odczuło to wszystko

Gość no cóż.......
jeśli wyrządzisz zło - powróci to ciebie, mściwość jest złą cechą, nie chcesz bronić godności swojej kobiety tylko zniszczyć go za swoje poniżenie wypij, zapal, idź na dziwki i wyluzuj, żona pokazała ci że nie jesteś pępkiem świata

Gość zdradzonyioszukany
Widze ze nikt nie napisze niczego konkretnego. Znalazlem informacje ze przysiega hipokratesa mowi o tym ze nie moga lekarza laczyc kontakty seksualne z pacjentka. Czyli nie dotrzymal przysiegi ktora skladal. To ze z nia spal bez problemu udowodnie.

Gość aleś głuupi
:-D próbuj :-D pamiętaj, ze lekarz jest UBEZPIECZONY od odpowiedzialności cywilnej (w tym także przysięga). NIC MU NIE ZROBIĄ, jedynie co, jesli będziesz się domagał odszkodowania to dostaniesz z bożą pomocą małą sumkę z jego odszkodowania, więc on nawet tego nie odczuje. Ale chcesz się szarpać i zrobić z siebie większego idiotę to rób. Pamiętaj,z lekarzem jak z prawnikiem - NIE WYGRASZ! a dodatkowo się zbłaxnisz :-D

Gość aleś głuupi
daję ci 0,002% szansy na powodzenie