Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochaty jak pies

Byłem łysy i odrosły mi włosy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość włochaty jak pies

Nawet kurwa nie wiedziałem że się takie cuda dzieją. Jak miałem 18 lat zaczęły mi lecieć włosy a gdy miałem 23 byłem już praktycznie cały łysy. W tym czasie próbowałem to leczyć. Kupowałem różne specyfiki z apteki. Najpierw był skrzyp polny za parę groszy , później Zincas Forte do łykania. Po roku poszedłem do dermatologa i przepisał mi Loxon. Też gówno to dało. Kupowałem szampony rzepowe i nic. Kupiłem Amla hair oil , ponoć jeden z najlepszych szamponów ( używają go indianki i ponoc dlatego maja takie zarąbiste włosy ). Ten szampon nie pomógł w odrostaniu włosów ale miałem wrażenie że dobrze mi robi. Włosy na bokach i z tyłu wyglądały na zdrowsze. No i w pewnym momencie nastąpił przełom. Poszedłem do apteki w lutym bo byłem przeziębiony i chciałem syrop. Siedział tam jakiś starszy facet i po chwili odezwał się do mnie. Powiedział mi że sa lepsze metody. Chwycił mnie za dłoń i jakoś zaczął ją uciskać. Wtedy mi powiedział że jest masażystą, zna się na akupresurze i chińskiej medycynie i takie tam. Guzik rozumiałem bo o medycynie miałem zerowe pojęcie. Po 5 minutach przestał masować a ja poczułem się jakis taki uleczony od przeziębienia. czułem to kurwa tak wyraźnie że odrazu mu to powiedziałem. Zapytał wtedy czy może mi coś jeszcze pomóc. Ja bez krępacji powiedziałem że przeszkadza mi to że jestem łysy bo ludzie mają mnie za łobuza. No i on pokazał mi dokładnie jak mam masowac głowę no i zacząłem ją masować codziennie rano po 10 minut. Ważne było to żeby rano masować i jeszcze ważniejsze żeby masować w określony sposób. W czerwcu zacząłem zauważać że zaczynają mi się pojawiać odrosty a teraz normalnie praktycznie nie mam wcale zakol :D Mam taką czuprynę jak byłem w gimnazjum. Każdy się pyta co się stało że odłysiałem ale ja nikomu nie mówię jak to robię :D Taki jestem zajebiście szczęśliwy że od dziś zapuszcam włosy i będę nosił irokeza kurwa :D

Gość Dumiś
Uważaj bo to może być czarna magia

Gość zazdroszcze i wierze
podzielisz sie ze mna wiedza?

Gość włochaty jak pies
w podzięce za zdradzenie sekretu masowałem przez jakiś czas temu panu jego łysinę w spodniach

Gość włochaty jak pies
Trudno opisać sposób masażu bo to ciąg ruchów bardzo precyzyjnych i w odpowiedniej kolejności. Chodzi o to aby zrobić jakiś tam przepływ energii w skórze włosów. Podobno w człowieku sa jakieś żródła energetyczne które można uaktywnić tylko wtedy gdy się je opuszkami palców jakoś tam przeprowadza po skórze. Jest też coś takiego że przez masaż żołądka mozna schudnąć i też jakoś tam trzeba to robić. Można też spowolnić proces starzenia się organizmu nawet o 30 lat. Ja już kupiłem sobie książkę Petera Keldera i ją czytam :D

Gość pammyx33
no to gratuluje :)

Gość włochaty jak pies
Nie "masowałem mu łysiny w spodniach"podszywie:D.Od razu pojechaliśmy do niego do domu i wziąłem mu w pupę na ostro.Nigdy wcześniej tego nie robiłem ale jak mnie zapiął to naprawdę poczułem się uleczony na poważnie!

Gość Dumiś
No też piszę i ostrzegam.Szamanizm,czarna magia i homoinicjacja-musisz uważać bo zetknąłeś się z tzw hard-new Age.Zyskałeś włosy ale możesz zatracić duszę.

Gość odczepcie sie od
szamanizmu :(

Gość włochaty jak pies
No prawda, uszczkne wam sekretu że odpowiedio ugniatając penis mi nieco urósł i łatwiej sie wzwodzi! Ale nie masuje go za bardzo żeby nie wyrosły na nim włosy bo laski by uciekły!

Gość odczepcie sie od
Jestem dziewczyną Szamana i bardzo go kocham.Jako jego kapłanka pragnę spać u jego stóp:):)

Gość gość
Przecież to ściema jest