Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trwewer

Czy powinnam miec pretensje do meza ze zle wychowuje nasze dziecko?

Polecane posty

Gość trwewer

Czy powinnam miec pretensje do meza ze zle wychowuje nasze dziecko? Moi rodzice gdy zaszlam w ciaze zaproponowali mi zebym usunela ciaze. Natomiast maz i ja zdecydowalismy inaczej, rodzina meza bardzo nam pomaga. Teraz moj maz gdy syn pyta o drugich dziadkow z mojej strony mowi mu ze tamci sa zli bo chcieli go zabic. Powinnam sie w to wtracac? czy zostawic to swojemu biegowi?

Gość masz podejrzenie ciąży
a jakie teraz twoi rodzice maja podejscie?

Gość maz robi głupio , bo
zniecheca dziecko do dziadkow, ktorzy na pewno i tak je juz kochaja. A dziecko jest jeszce male i nie wie, w co jest grane z tym zabiciem, moze byc zwyczajnie przerazone,

Gość maz robi głupio , bo
przede wszytkim robi lkrzywde dzicku, jest to glupi i bezmyslny facet, sorry,ze tak mówie, wspólczuje.

Gość trwewer
Moi rodzice nawet nie znaja mojego dziecka bo nie chcieli go poznac. A syn pyta sie mnie co z jego drugimi dziadkami i sama nie wiem co mam mu powiedziec. Jeszcze rodzice przed slubem tak zwyzywali mojego meza od skur. ze on im to do dzisiaj pamieta. Rodzice powiedzieli jeszcze ze moj syn bedzie taki sam jak on.

Gość Kocham mojego meza!!!!
wspolczuc to mozna takich rodzicow chociaz nie wiem w jakiej sytuacji byliscie, ale mimo wszystko dziwne podejscie. A maz absolutnie źle robi. wytlumacz mu to i powiedz ze moze skrzywdzic nie dziadkow a wlasne dziecko.

jesuuuu! Ale dlaczego tak?! Co z twoimi rodzicami, ile dziecko ma lat? A wy? tak z ciekawosci..

Gość trwewer
Maz ma 29 lat, ja mam 27 lat a nasze dziecko ma 6 lat. Rodzice nie moga mi wybaczyc ze wyszlam za czlowieka ktory malo zarabia i jak go okreslili jest zyciowym nieudacznikiem.

uhm, no to rodzice są nie warci takiego wnuka. okrutne, ale prawdziwe.

Gość gdfshdfhs
Masz wrednego i mściwego męża!

Gość sałata lodowa
To, że twoi rodzice sa podłymi, beznadziejnymi ludźmi, to swoją drogą. Ale twój maż powinien sie zastanowić. To, że on ma na pieńku z nimi, nie oznacza, że ma dziecku robić wodę z mózgu. Tylko je wystraszy i tyle. Nie wiem, czy mu to daje jakąś kretyńska satysfakcję, czy co, ale w każdym razie powinien przestac. Jak będzie syn pytał o drugich dziadków, to mozna powiedzieć, że nie macie kontaktu, nie wiecie, co sie z nimi dzieje. Kurwa jak małemu bedzie sie powtarzać, ze ktos chciał go ZABIĆ, to przeciez mu sie na psychę rzuci

Gość to jest wpajanie dziecku
nienawiści do dziadków :( ale zasłuszyli sobie na to, w wypadku gdyby chcieli go poznac.

Gość gbhgbhygbuhbhbujhuj
niech dziecko nie zna prawdy, bo będzie nieszczęsliwe, chyba tego ojciec nie chce prawda?

w sumie to mówi prawdę...po co dziecko okłamywać? moja teściowa sugeruje że masz syn nie jest dzieckiem W. w związku z czym nie utrzymujemy kontaktów Kiedy syn zapyta kiedyś dlaczego, nie zamierzam wciskać mu ciemnoty.... dowie się i tak pewnie, a wolę żeby wiedział ode mnie albo od W

Gość no ale jest różnica
w np. powiedzeniu że dziadkowie dziecka nie chcieli a walnięcie kilkulatkowi że chcieli go zabić. Ludzie, rozumiem że dziadkowie są tacy a nie inni ale pomyślcie jaki wpływ na psychikę takiego dziecka ma mówienie że ktoś tak bardzo go nie chciał że proponował zabicie go.