Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mee1989

Groźby karalne - sąsiad łysy dres PSYCHOL !! Pomocy !!

Polecane posty

Gość Mee1989

Hej. Może ktoś mi pomoże moj sąsiad to psychol, postrach osiedla. lysy dres, bez zębów, napakowany przyszedł pod moje drzwi powiedzial,że mi rozpie**oli morde i ogoli głowę na łyso. Co się stanie jeśli zgłoszę to na policję. W takim razie przyjadą do niego ?wezmą go na dołekl? po prostu boje sie tez jego reakcji po tym jak sie dowie, ze zglosilam taka sprawe. Pozdro i dzięki z gory z jakies konkretne odp. :)

Gość lwtb król kurrweterianek
buhaha prawiczku ciekawe kogo ta wiesniara nasle na bonzo osiedlowego! może swoją matke na ozp :D

Gość fqqfew
musisz go zecwelić.

Gość 78347823
Najlepiej jakbys te grozby dała radę nagrac. Wtedy od razu mozna wniesc pozew do sądu i gosc ma przejebane, moze nawet siedziec za to, jak był już karany. Oczywiście nie na dlugo pewnie... Jak nie masz dowodów, to mozesz tez zawiadomiac o fakcie policję, że czujesz się zagrożona, itp Wszystko powinno byc na drodze pisemnej. I wtedy musza podjąć jakieś kroki- moze dzielnicowy wtedy pójdzie go postarszyc.

Gość fqqfew
śmieciu antykonfidencie, taka menda się wystarszy jak tylko spojrzy mu się w oczy. To jest dno, śmieć społeczny, który stara się wyrzywać na słabszych. On reaguje na proste instynkty

Gość Mee1989
ze wsi? - Miasto 500tyś ludz. studenciak?- Tak, owszem 12 lat temu. Konfident? - być może, ale boję się o swoje dzieci o o siebie

Groźba karalna jest tylko wtedy, gdyby groził wprost,ze Cię zabije. Wiem, bo tez to przerabiałam, miałam psychicznego chłopaka. Miałam na pismie, ze mnie zabije, znaczy smsy, a i tak dostał jakieś smieszne godziny robót społecznych

Gość Mee1989
są świadkowie dwie osoby

Gość 78347823
Max klaun- intrygujesz mnie, skąd u ciebie ta obsesja związana z leczeniem, rakiem, itp??? Chorowałes na coś, chorujesz?

Gość a co ty mu zrobiłaś
że tak cie atakuje?? bo nie wierze ze tak po prostu za nic??

Gość Mee1989
dobra dzięki za wszystki odp. widzę , że większośc osob stara sie pomoc na forum i oby tak dalej :) do tej calej reszty wspólczuję, ze waszym jedynym niedzielnym zajęciem jest siedzenie na kompie, wchodzenie na forum i obrażanie ludzi.

Gość Mee1989
jak nie ma na vodke i zaden sasiad mu nie chce "pozyczyc" tak zalatwia swoje sprawy jakies obcie mordy itp.

Gość a co ty mu zrobiłaś
Ja to bym tego nie zgłaszała na policje bo będzie jeszcze gorzej nic mu nie zrobią a on będzie się mścił na Tobie a nie daj Boże na Twoich dzieciach. A nie znasz kogoś takiego kto by mógł go troszeczkę postraszyć?? wtedy to by Ci dzień dobry mówił :) w każdym mieście jest ktoś kogo się wszyscy boją .

"78347823 Max klaun- intrygujesz mnie, skąd u ciebie ta obsesja związana z leczeniem, rakiem, itp??? Chorowałes na coś, chorujesz?" To ni jest obsesja:P.No i mam problemy z uszami i oczami:O.Już bym wolał raka bo na to znam metody w sporej ilości a z tym co mam jest gorzej:O. A łobuzów radzę zapoznać z odpowiednimi mafiozami-takimi z ktorymi by mieli na pieńku:classic_cool:.

Gość 78347823
No i mam problemy z uszami i oczami a jakie to problemy?? Bo dajesz radę pisac na forum... chyba nie masz takich oczu i uszu jak w bajce o czerwonym kapturku? :p