Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Jakub

brak partnerki na studniowke

Polecane posty

Gość tytytytytyrtrtrt
nie masz dziewczyny zabierz kuzynkę lub koleżankę siostry dajmy na to

Gość dziewczyna Warszawa
Jestes Z warszawy? Poza tym nie pisze sie ile moze takie coś kosztwać !!!!

proszek do prania: zgadza sie tytytytytyrtrtrt: nie ma odpowiadajacych mi mozliwosci śp. ten ostatni niedziel: i jak to zrobiles? pierwsze pytanie nadal jest aktualne

dziewczyna Warszawa: "Jestes Z warszawy?" - nie jestem "Poza tym nie pisze sie ile moze takie coś kosztwać !!!!" - a jak Twoim zdaniem mam napisac?:)

Gość niedoruchany proszku
adwokacino danielku jaka nowa ustawa wchodzi jutro?

poszłabym z Tobą z litości, więc pewnie jakaś inna dziewczyna w twoim otoczeniu też to zrobi :classic_cool:

Gość whtaueh3
ja byłam sama i sie w ogole nie bawiłam :/ nikt mnie nie prosił do tańca koleżanki sie wypieluy

Ja chodziłam do szkoły z kumplami z gimnazjum jeszcze, więc bawiłam się trochę z nimi, trochę w gronie koleżanek. Jedna mi nawet partnera "pożyczyła" na chwilę. Ogólnie żałowałabym, gdybym nie poszła, a nie miałam kogo zaprosić.

Może miałam napisać z sympatii? Przecież go nie znam. Jest mi go tylko szkoda. Nie wysuwaj pochopnych wniosków I najlepiej sprawdź sobie definicje słowa litość :O:O 💤

Przyszły 3 wampiry do baru i barman pyta: - Co panom podać? pierwszy: gorącą krew, ale żadnych sztucznych składników! drugi: ja wezmę to samo. trzeci: poproszę tylko gorącą wodę. Obydwa wampiry: co? Stachu co ty ej? Trzeci wampir wyciąga starą podpaskę, wkłada do wody i mówi: ja z expresówki.

MOja wymarzona dziewczyna nie chciała ze mną iść, więc w ogóle nie poszedłem. Przynajmniej zwrócili kasę, wiec miałem na coś przyjemnego.

nie wiem skąd jesteś, nie mam sukienki i kiepsko chodzę na obcasach :D No, ale jakbym miała sukienke i jakbys akceptował moje pokraczne chodzenie to bym poszła :D:D

haha, akceptuje:) podaj gg to wstepnie porozmawiamy, mozesz zalozyc tymczasowe jesli nie chcesz normalnego:)