Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta kkkkkkk

mama i jej mania przesladowcza

Polecane posty

Gość marta kkkkkkk

mieszkam zagranica i dzwonie do mamy srednio 2 razy w tygodniu.mama od zawsze uwazala,ze ktos nas podluchuje(pewnie przez czasy komunistyczne) Ciagle mi probowala wmowic,ze sasiadka wie za ile auto na prawde kupilam i ze moj maz stracil prace akurat. Prawda jest,ze moja sasiadka to straszna plotkara i gada duzo i pewnie moja mama miedzy wierszami cos wyczytuje. Ale dzis akurat zadzwonilam do mamy i w telefonie slysze glos sasiadki!tak mi sie wydawalo. zadzwonilam jeszcze raz i tata mi powiedzial,ze akurat ktos do nich dzwonil i ze to byla pomylka,ale wydawalo mu sie ze to glos syna sasiadki sama juz nie wiem co o tym myslec.Razem z siostra od zawsze probowalysmy mamie wmowic,ze ma manie przesladowcza. czy zdazaja sie wma takie rzeczy,ze dzwonicie pod dany numer i odzywa sie ktos inny?

Gość zmiencie numer i aparat
powiedz mamie zeby zmienila numer i kupila nowy aparat tel/

moze sasiadka zamontowala pluskwe w waszym telefonie i kazda rozmowe podsluchuje ze sluchawkami na uszach siedzac w swoim van'ie ze przestarzalym sprzetem zakupionym od CIA :classic_cool:

Gość marta kkkkkkk
wiem,ze to brzmi glupio:)dlatego pytam

Nie mam pojęcia jak to może działać, ale może sąsiadka faktycznie podpięła się wam pod linię telefoniczną ?? Plotkarstwo na miarę XXI wieku ... ;) Niech mama kupi sobie komórkę. i po sprawie.

mnie sie zdarzylo ,ze zadzwonil tel , podnioslam sluchawke , a tam dwie baby gadaja , chwile posluchalam oglupiala co sie dzieje , w koncu sie odezwalam , to mnie jeszcze opieprzyly ze ich podluchuje , a tel . sam do mnie zadzwonil :-0 Tak sie zlozylo ,ze akurat wtedy ktos robil cos w tych skrzynkach tel i podloczyl dwa numery. Tak ,ze wiem ,ze to mozliwe. A moze sasiadka ma kogos kto w tym robi ? Byloby mozliwe ,ze macie podlaczone dwa numery na jedna linie . Tyle ,ze nie wiem czy to mogloby trwac latami :-0 Tak czy siak powiedz mamie o tym i powiedz zeby to sprawdzili i zmiencie nr i aparat , bo moim zdaniem jest cos nie tak .

a te sczegoly co wiedziala o was sasiadka to prawda ? Chodzi o samochod i o prace? Przeczytalam jeszcze raz twoj pierwszy post i wychodzi na to ,ze podobnie jak u mnie . U was tel zadzwonil i twoj tata slyszal glos jej syna , a ty potem sasiadke. U mnie tez zadzwonil tel i dwie baby gadaly . Wychodziloby ,ze jestescie podpieci i sasiadka was podsluchuje . Jak ty dzwonisz do domu to u niej dzwoni tel . Sprawdzcie to . Zgloscie i tak jak pis. zmiencie nr.

no tak , ale jesli nie schizofremia lub mania przesladowcza to co ??? Przeciez autorka slyszala glos sasiadki :-0

pewno, że możliwe dzwoniłam do szwagierki i wbiłam się w jej rozmowę córką ja je słyszałam doskonale, ale one mnie nie... technika też czasem zawodzi

Gość gość
Mam syna za granicą Zdarza się że dzwoni do mnie wyświetla mi się jego numer a kiedy odbieram to słyszę kogoś innego i on w tym czasie również łączy się z kimś innym