Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek27

oświadczyny

Polecane posty

Gość marek27

Hej, piszę tutaj ponieważ jest to forum dla kobiet a na kobietach opinii mi zależy. Chciałbym się oświadczyć swej Dziewczynie mam pewien pomysł, ale nie wiem czy nie za obciachowy i czy nie będzie później wstydu o tym opowiadać. Otóż planuję takie coś zrobić, że jak Dziewczyna wróci z pracy to w wejściu do mieszkania zobaczy np różę z liścikiem w którym wyjaśnię, że zagramy w pewną grę, czyli będzie szukać następnych karteczek i tego co przy nich jest. Karteczki umieszczę w różnych miejscach, ale, że mieszkamy w małym mieszkaniu to muszą być blisko siebie i do każdej coś doczepię, albo np do każdej różę albo jakiś drobiazg. Ja sam się schowam z bukietem do łazienki, aby dziewczyna zajęła się szukaniem. Przy ostatniej karteczce oczywiście będzie opakowanie jak po pierścionku, ale w nim go nie będzie a np łańcuszek albo jakaś inna błyskotka po to by ją troszkę "ogłupić" ale po kilku sekundach wyjdę z pierścionkiem i bukietem i pokazując pierścionek zapytam czy tego się spodziewała, że w tym pudełku będzie i wtedy się oświadczę. Czy nie jest to za bardzo wioskowe? co do pomysłu z karteczkami to Dziewczyna coś takiego czytała u mówiła, że fajne to jest ja natomiast chciałbym to trochę zmienić by nie było do końca oklepane. Co Wy na to?

Gość za bardzo rozjechane
a dziewczyna zamiast zajac sie karteczkami pojdzie najpierw do lazienki umyc lapy albo na kibel i po przedstawieniu

Gość klamerka26
przestan natychmiast!! chcesz wyjsc z kibla z pierscionkiem?? oglupiales??

Gość kartki ok do przyjęcia
pomysł z "ogłupianiem" - beznadziejny. Dziewczyna narobi sobie nadziei, jak zobaczy pudełeczko, po otwarciu zrobi jej się przykro na 100%, a Ty wtedy wyskoczysz z pierścionkiem... Moim zdaniem głupi pomysł.

Gość jak chcesz byc oryginalny
to zapros ja do kina i niech puszcza w kinie oswiadczyny na ekranie :) nagraj to

Gość Zołza89
Jak dla mnie pomysł świetny, ale trzeba go dopracować ;) ja bym zmieniła parę rzeczy. Jeżeli chodzi o mieszkanie to żaden problem, ja mam mnóstwo pomysłów jak to rozwiązać. Nie musisz dawać bardzo dużo kartek, ogranicz się do np 4. Z tego co piszesz masz małe mieszkanko, więc założyłam ,że to mieszkanie w bloku, możesz np zadzwonić i poprosić, aby sprawdziła pocztę i tam dać już pierwsza karteczkę z ciekawym napisem. Jakiś cytat, ulubiona wasza piosenka no nie wiem , albo coś co będzie zapowiadało, romantyczny wieczór. A ty nie musisz wyskoczyć z łazienki :p bo to już dziwny pomysł. Ale np jedź odebrać z kwiaciarni kwiaty(umów się na godzinę odbioru kwiatów) a ona czekając na Ciebie np będzie miała chwilę dla siebie, by chociażby poprawić makijaż :p i nie będzie zła,że źle wygląda bo zawsze czekając na Ciebie się pomaluje, przebierze ;) A ty powiesz ,że zabrakło Ci czegoś do kolacji, obiadu, albo nie wiem wymyśl co kol wiek, ewentualnie miń się z nią np czekaj na klatce niżej/wyżej,poproś sąsiadów/ znajomych o pomoc,że np do nich na chwile wpadniesz,. Niech będzie sama w domu ,a ty np po 5 min wejdziesz z bukietem i pierścionkiem ;) Ja mam jeszcze mnóstwo pomysłów :D chętnie coś podrzucę i pomogę ;)

Hm Zołza89 fajnie to rozwinęłaś ;) a pomysł ujdzie, ale bardziej mi się podoba z ulepszoną wersją, chociaż ja by,m wolała...eh ;) może kiedyś też się doczekam zaręczyn ;P

Gość ziellonkss
Jak wiesz, że się jej spodoba, to działaj. Dziewczyny bardzo dobrze Ci podpowiadają. Powodzenia :)

Gość marek27
hm.. no nie takie złe w sumie, ale może być ciężko wyciągnąć ją z domu :) muszę coś w tej kwestii jeszcze pomyśleć. Z chowaniem do wc to temu właśnie, żeby nie poszła tam od razu tylko by zajęła się karteczkami, ale fakt jak wróci zmęczona itp to może być mało zabawne to dla niej.

Gość marek27
Zolza a jakbym np. zrobił coś powiedzmy lekko zdenerwował, ale tak by jej szybko przeszło bym jej kwiaty dał od razu, że niby na przeprosiny? bo jak jej dam od razu to się zorientuje, że coś jest nie tak a tak chociaż będzie powód. A karteczki to np dam po kolacji jak np do lazienki pójdzie to wtedy szybko to przygotuje

Paranoja. Niby fajne ale takie nie do końca. Ją bym nie chciała mieć takich wspomnień. Mój mężczyzna oświadczył się mi w kiblu. No weź przestan. Mój mąż oświadczył się mi w luzku. Zaczęliśmy grę wstępną naszym ją taka rozochocona a on wyskakuje z luzka i na kolano i pyta się mnie czy za niego wyjde. Rozplakalam się ze szczęścia wzięłam pierścionek i kochalismy sie. Takiego orgazmu to ją w życiu nie miałam jak wtedy.

Gość marek27
przecież pisze, ze nie chce w kiblu, tylko, ze jak pójdzie Dziewczyna do WC to wtedy te karteczki porozkładam a oświadczę się w pokoju. przecież nie wejdę jej do WC jak będzie siedzieć na desce i uklęknę z pierścionkiem.

Gość TakieMaleZiemniaczki hahahahah
czytam i nie wierze, ze takie idotki sa na swiecie:o

Gość zamiast wyjsc z kibla
i sie jej oswiadczyc to ty sie spytasz czy sie w pudelku pierscionka spodziewala? matko...

Gość marek27
co wy macie z tym kiblem pisałem, że to już nie aktualne. nie zapytam pokaże jej pierścionek by widziała, że go mam przecież nie zapytam a ona nie zmiesza się i później będziemy oglądać telewizje do pozna.

mi sie nie podoba...wolałabym zebys na snia czekal z bukietem roz i z pierscionkiem tak poprostu albo zrobil kolacje wieczorem i sie oswiadczylw milej atmosferze nie podobaja mis ie takie cyrki

Gość marek27
ale z kolacja się jej samą nie spodoba bo moja dziewczyna uważa, że to oklepane bo w kolację to można zawsze zjeść taką przy świecach, zresztą już takie jedliśmy a chciała by też coś nowego by to zapamiętała

Gość buyt76
a moim zdaniem to jest zajebisty pomysl;D tylko moz schowaj sie gdze indziej albo wyjdz na 10 min zanim wroci i przyjdz do domu z kwiatami bo rzeczewiscie co jak do lazienki pojdzie;)