Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Jakub

brak partnerki na studniowke

Polecane posty

Gość offerma....
po co wynająć dziwkę i nie lepiej kupić więcej alkoholu takicjh jak Finlandia ??

Gość offerma....
jak Ci szkoda wydać na alkohol 100zł za 1,5 litra finlandii no to za wunajecie parnerki kosztuje około 200-400 zł

Gość Wielki Pijak
Idź sam i proś do tańca wszystkie dziewczyny. Najlepiej znajdź jakiegoś kolegę w podobnej sytuacji i usiądźcie obok siebie.

Tak, idź sam. Ja byłem sam, a wielu chłopaków się upiło, a ich partnerki same chciały ze mną tańczyć ;)

Czemu? Podaj swoje motywacje. Znam wielu, co żałowało, że nie poszło samemu. Wiem, mówi się "do kogo ja gębę otworzę" ale prawda jest taka, że pójście z osobą, którą się słabo zna dla kogoś kto nie umie zaprosić partnerki to i tak to samo - nie będziesz miał z nią o czym gadać. Znajdź kolegę, który ma podobnie. I dużo tańcz

po prostu chce z kims isc, z kims z kim bede mial o czym porozmawiac:) czy to koniecznie musi byc ktos z kim nie da sie rozmawiac? Zaprosic umiem, ale nie o to mi chodzi...

Ok, temat jest prosty - możesz wynająć kogoś, zapraszając ją i oferując, że pokryjesz koszty. Wtedy bawi się za darmo, na twój koszt. Jeśli chodzi o panią do towarzystwa, pytaj o cenniki u nich :)

ogolnie to jest wszystko niezdrowe uwazam... zapraszac kobiete do towarzystwa... bo nie moze juz w dzisiejszych czasach byc tak ze idzie sie z dziewczyna z ktora jest sie w zwiazku, tylko kombinowac trzeba

1) idź sam i dobrze się baw. Trochę wypij, dużo tańcz. 2) Zaproś jakąś młodszą i nieśmiałą. Masz pewność, że nie odmówi. Potraktuj ją też jako plan B do punktu 3 3) Zaproś jakąś młodszą rozrywkową. Ostrzegam, oznacza to dużo tańca. Może też odmówić. Najlepiej iść samemu. Decydujesz, czy się bawisz, czy pijesz, możesz wyjść wcześniej, nikogo nie zawiedziesz.

1. nie chce sam:) i zadnego alkoholu 2. chce starsza 3. chce starsza i nie rozrywkowa tylko jednak bardziej zrownowazona

Co to znaczy starszą? W jakim przedziale wiekowym? Może popytaj w rodzinie. Babcia może się zgodzi ;)

To mówię ci, opcja nieśmiała młodsza jest ok. Takie nie odwalają maniany. Mój kolega taką zaprosił i mógł z nią o wszystkim pogadać. Pod koniec gadali o sytuacji politycznej w Peru.

Na allegro koleś się wystawił za koszt dojazdu i opłaty za studniówkę. To standard.