Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek27

oświadczyny

Polecane posty

Gość marek27

Hej, piszę tutaj ponieważ jest to forum dla kobiet a na kobietach opinii mi zależy. Chciałbym się oświadczyć swej Dziewczynie mam pewien pomysł, ale nie wiem czy nie za obciachowy i czy nie będzie później wstydu o tym opowiadać. Otóż planuję takie coś zrobić, że jak Dziewczyna wróci z pracy to w wejściu do mieszkania zobaczy np różę z liścikiem w którym wyjaśnię, że zagramy w pewną grę, czyli będzie szukać następnych karteczek i tego co przy nich jest. Karteczki umieszczę w różnych miejscach, ale, że mieszkamy w małym mieszkaniu to muszą być blisko siebie i do każdej coś doczepię, albo np do każdej różę albo jakiś drobiazg. Ja sam się schowam z bukietem do łazienki, aby dziewczyna zajęła się szukaniem. Przy ostatniej karteczce oczywiście będzie opakowanie jak po pierścionku, ale w nim go nie będzie a np łańcuszek albo jakaś inna błyskotka po to by ją troszkę "ogłupić" ale po kilku sekundach wyjdę z pierścionkiem i bukietem i pokazując pierścionek zapytam czy tego się spodziewała, że w tym pudełku będzie i wtedy się oświadczę. Czy nie jest to za bardzo wioskowe? co do pomysłu z karteczkami to Dziewczyna coś takiego czytała u mówiła, że fajne to jest ja natomiast chciałbym to trochę zmienić by nie było do końca oklepane. Co Wy na to?

Gość łoooooooo paczta
sie komedii chłop naoglądał amerykanskich

Gość zle mi z tym . . .
Ile macie lat? 12? ...

Gość tylko nie za dużo tych
karteczek - ja bym się wkurwiła po trzeciej - ale jeśli twoja dziewczyna lubi takie zabawy - to ok! i powodzenia! 🖐️

Gość idzie zima............
ja bym tak chciała;) mi sie mój oświadczył w....tramwaju;) zero romantyzmu:(

Gość Zależy jaka jest twoje dziewcz
Ja nigdy nie byłam romantyczka, i takie szopki mnie nie przekonuja. Moj mi sie oświadczyl co prawda nad morzem ale normalnie bez zadnych cyrkow i dla mnie to bylo najcenniejsze te jego slowa i to zapamietam.

Gość marek27
więc co proponujecie?

Gość super pomysł
Mi sie podoba, sama bym tak chciała:-) powodzenia

Gość mojemu to ja się sama
oświadczyłam - jeśli można to tak nazwać. Po prostu zapytałam, kiedy ślub? Powiedział, że za dwa miesiące - ale nie dało się (z niezależnych powodów) więc ślub wzięlismy po 1,5 roku i jesteśmy razem już 12 lat :-D

Gość idzie zima............
jesli twoja dziewczyna jest romantyczka to fajny pomysł a jesli nie to wymyśl coś innego ;)

Gość dagna88
ojaaa strasznie mi sie podoba, ja wogole nie jestem romantyczka ale pomysl przedni

Gość jak dla mnie głupi
pomysł, nie znam twojej dziewczyny i nie wiem czy by jej się to spodobało czy nie

Gość marek27
jest romantyczką i z tymi karteczkami ( bez doczepiania kwiatków itp) sama wyczytała i jej się podobało więc chciałem to jakoś urozmaicić i na koniec trochę uwagę odwrócić, żeby miała chwilę zawahania, że sobie np. jaja robię, albo chciałbym ją czymś zaskoczyć.

Ale czy pomysł pochowania karteczek w wielu miejscach jest dobry, jeśli macie małe mieszkanko? Co to za zabawa kręcić się w kółko po kawalerce? Może jeszcze to przemyśl.

Jezeli jest romantyczką - a mówisz,ze jest to pomysł jest super i nawet się nie wahaj:) Mój dla mnie upiekł super słodkie babeczki w polewie i na nich na pisał: wyjdziesz za mnie? :D do tego pomyslal o róznych najdrobniejszych szczegółach:D bylo to dla mnie bardzo słodkie,bo on nie lubi gotować a piec to juz wogole nigdy nigdy:D I to jeszcze bylo dzien po tym jak się troche pokłocilismy - dodam,ze przeze mnie:)więc bylo to mega zaskoczenie:)

Gość jak dla mnie głupi
no ja też jestem romantyczką, a pomysł zupełnie mi się nie podoba, ale ty chyba znasz swoją dziewczynę najlepiej

Gość marek27
znam znam tyle, że u mnie z roman romantycznością kulawo

Gość ola_wwww799
plan fajny,nie wiadomo jak bedzie z realizacja,moze wypalic o ile bedzie cierpiliwa i w dobrym humorze :) www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Mareczku, blagam nie daj sie zwiesc opiniom zazdrosnych zgorzknialych niewiast z tego forum ktorych nikt nigdy nie chcial i pewnie nie zechce. Pomysl jest w deche i tyle!!

Gość nagmatwane ostro
jesli macie małe mieszkanie, to gdzie sie schowasz? do szafy? czy do kibelka? ale do kibelka może wejść od razu po wejściu jak ją przyciśnie

Gość sdfdfsdffgfgfggh
tacy romantyczni, pieprza sie na kocia łapę a wstydzi sie oswiadczyc buhahaha

Gość marek27
hehe, nie wstydzę po prostu chciałbym żeby Ukochana dobrze ten dzień wspominała, jakbym nie chciał zaręczyn i by była moją żoną to bym tu nie pisał i byśmy mieszkali tak razem na kocią pałę. dzięki za pomoc :) ale dalej nie wiem czy na pewno tak robić mam też inny pomysł ale bardziej chyba oklepany, ze kolacja świece a później na deser fontanna czekolady ( Dziewczyna lubi czekoladę), ale nie wiem czy to nie bardziej na romantyczny wieczór.

Gość marek27
A jakbym jej kwiatki dał od razu jak wejdzie? dzień wcześniej np o jakąś głupotę się posprzeczać żeby jej przeszło szybko, ale by kwiatki były niby na przeprosiny? bo jak dam od razu kwiatki to się zorientuje. A karteczki rozłożyć np po kolacji jak pójdzie np do łazienki.

Gość nie bardzo raczej
Ja od razu po przyjściu z pracy ide do lazienki umyc rece i zrobic siku takze z niespodzianki bylby nici, bo od razu bym wparadowala do tej lazienki i bym cie tam znalazla.

Gość nie bardzo raczej
i jeszcze bedzie jej robil specjalnie sprzeczke. Ty uzywasz mozgu? to nie mozna dac kwiatow tak bez okazji musza byc na przeprosiny? weź czlowieku opanuj sie bo glupoty wygadujesz