Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09876543456789

doradźcie mi proszę:(

Polecane posty

Gość 09876543456789

no to tak po kolei to mam regularne cykle co 31 dni. ostatnio @ spóźniała mi się 7 dni zrobiłam test wyszła słaba druga kreska 8 dnia zrobiłam następny wyszły dwie takie same dla pewności zrobiłam 3 znowu dwie takie same. cieszyliśmy się bardzo zapisałam się do lekarza i czekałam sobie spokojnie a tu nagle piętnastego dnia od spodziewanej miesiączki dostałam @. pojechałam do lekarza i powiedział mi ze on nie wie co się stało i odesłał mnie do domu . wizytę u swojego lekarza mam dopiero za tydzień i nie wiem co mam myśleć. nawet mnie nie zbadał zrobił test ciążowy i powiedział ze nie jestem w ciąży. co to mogło być bo ja nie wierze tym lekarzom (UK) bardzo proszę jeśli ktoś tak miał niech mi powie co to mogło być

u ginekologa test wyszedł negatywnie, tak? Badał Cię? Prawdopodobnie poronienie :( Chyba że jakimś cudem ciąża się utrzymała

Gość 09876543456789
Test u lekarza (pierwszego kontaktu na pogotowiu) wyszedł negatywny,... nie nawet mnie nie zbadał, nie skierował do żadnego innego lekarza. Sama się zapisałam ale muszę czekać. Ten lekarz się na niczym nie znał moim zdaniem wychodził na korytarz i pytał się pielęgniarki co to może być. '' okres" miałam dziwny nie jak zwykle...