Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda slubna

Ktora suknia slubna jest ładniejsza???????????????????????????

Polecane posty

Gość hghtr6g
a podaj prosze ceny, chyba ze chcesz tylko oponi na temat wygladu :)

Gość niebka
ta pierwsza.druga jakas taka szeroka.

Gość stavr
to zależy od Twojej figury, bo każda z nich pasuje do zupełnie innego typu; podstawa to dopasować sukienkę do siebie, bo tylko wtedy można dobrze wyglądać, coś może być super śliczne, a nam nie pasować, tyle

Gość sonda slubna
nie znam cen tych sukien slubnych. jestem szczupła, nawet bardzo, mam drobny biust a mierze 173cm.

Gość hghtr6g
ja bym zadnej nie wybrala, bo 1 zbyt prosta, a ta druga - nie wiem czy to tylko mi sie zdaje czy tak jest - ale czy ona jest w ksztalcies syreny i nogi sa waskie i nie maja pola manewru? a z tylu ciag dalszy...?

zakochałam sie w pierwszej sama chciała bym miec sukienke z takim tyłem(tylko nie slubną) moze ma ktos jakąs strone z podobną?

Gość stavr
pierwsza jest ładna, ale będzie poszerzać ramiona, to dobrze lub źle w zależności od figury, jeśli jesteś szczupła i wysoka to w takiej smukłej sukni możesz wyglądać trochę jak "tyczka", druga jest bardzo szeroka faktycznie na dole, ale to może zrównoważyć sylwetkę, jeśli np. dół Twojego ciała jest wąski w stosunku do góry

Druga jest strasznie szeroka. Ale pierwsza nie ma odpinanego trenu z tego co widać i każdy będzie deptał po sukience.

Gość kjjdi
Oj pierwsza!! Cudna jest.

Gość ona-999999999
obie są brzydkie

pierwsza!!!! jest piekna :D kurcze sama taka chce!:D a juz mam kupiona inna :D ta druga jest okropna, ptys taki :D

Gość sonda slubna
suknie są na sezon 2012 od Marchesa wiec podejrzewam, ze ceny są astronomiczne:( ale zawsze mozna uszyc suknie na wzor tej :P

Gość xxxMIAxxx
1 ! Zdecydowanie. Bardzo ładne rękawki i tył i nie jest bardzo udziwniona ( tiule i te sprawy) 2 wygląda prawie jak z Baroku.

Gość sonda slubna
Pani Smakowita - podoba mi sie, tylko przydałoby sie wiecej zdjec i wyrazniejszych. ale suknia sama w sobie b,ładna.

Ja uwielbiam własnie takie suknie proste ale zarazem piękne:) Jestem szczupła więc sobie taką chyba sprawie:D Nienawidzę tych ogromnych księzniczkowatych sukni w których laski ledwo idą i wyglądają jak grube bezy:D

Gość onamela09
zdecydowanie 1

Gość sonda slubna
to jak jak w tym dokumencie 'moje wielkie cyganskie wesele' xD mnie sie tez nie podobaja takie bezy, w ogole suknie na kole to nie moja bajka. wole skromne, delikatne - bez gorsetu, wielkiego dekoltu i rozszerzanych na dole na kształt litery A czy koła:o