Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parawankkkaa

Czy u waszego ginekologa macie parawan do rozebrania do badania ??

Polecane posty

Gość parawankkkaa

czy sa tam moze specjalne ,,koszulki,, zeby zarzucic na siebie do badania,zeby z pupa nie paradowac? mam na mysli takiego jak w zagranicznych filmach ,jak sa sceny np.u ginekologa??

Ja korzystałam przez większość ciąży z kliniki Enel-Med, tam są oddzielne pomieszczenia, w których są sanitariaty i leżą takie "fartuszki" do badania. Teraz chodzę do przychodni która podlega pod szpital w którym będę rodziła i też są tu takie pomieszczenia gdzie są sanitariaty i można się tam spokojnie przygotować do badania. Tych fartuszków co prawda nie ma, ale w sumie nie robi mi to różnicy, lekarz i tak musi mnie zbadać i zajrzeć pod ten fartuch.

Gość Karolina z Komborrni
up

Gość mamama27
u mnie niema ani koszulek ani parawanu - parawan jest ale obok fotela - jakby czasem kto wszedł

tak u nas sa parawany ale taki tam parawan co w razie czego jesli by ktos wszedl to by nic nie widzial ale ten parawan jest ustawiony naprzeciw stolika gin.

Gość a co mi zrobisz
u mnie jest odrębne pomieszczenie z kibelkiem, bidetem do podmycia i fartuszkami na tyłek (raczej takie spódniczki) i z ochronnikami na stopy

Gość u jedenj ginekolog
byl sanitariat i szlafloczek jednorazowy. U drugiego gina, do ktorego chodze nie ma, ale badanie jest w osobnym pomieszczeniu, do ktorego lekarz wchodzi jak sie pacjentka juz przygotuje.

Gość ghdyyft
U pierwszego kialam parawan bez fartuszkow a u obecnego mam kabine do przebrania ale tez bez fartuchow