Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddd

jak wam mija niedziela?

Polecane posty

Gość dddddddddddddddd

Ja dziś oglądałam film GANGES - 3 odcinki - wszystkie 4 odcinki leciały i powiem wam czuję się tak jakoś dobrze po tym filmie, że to się opisać nie da. Kilka lat temu planowałam sobie powiem wam, że jak się obronię i zarobię trochę kasy to wyjadę w TYBET. Oczywiście to były moje plany mniej lub bardziej realne i powiem - nie miałam wtedy pojęcia, że W SUMIE chodzi mi o to, żeby zielnik sobie poukładać. Takie dziwne to jest. Tak mnie głowa boli powiem wam , ale ten film ma TAK DOBRE zdjęcia choć ci autorzy jakoś w ogóle sławni nie są, że po prostu tak mi się spać chce po tym filmie, że pojęcia nie macie. Po niemiecku go sobie oglądałam powiem wam - 2/3 nie rozumiałam, ale to jest to. I oczywiście Tybet nierealny - ani grosza przy duszy, ale wiecie w Polsce jakiś dokument - SCENARIUSZ TAKIEGO FILMU o Polsce to bym wam mogła napisać i sprzedać. Reszta to nie , ale napisać i sprzedać. Imię i nazwisko bez znaczenia - sama forsa i tyle. A oglądałam ten film bo powiem wam jednego gościa trzebaby wyciągnąc z wakacji. I powiem wam - całą niedzielę NIE WIEM CZEMU - oglądałam dziś telewizję i znalazłam program PAMIĘTNIK Z WAKACJI czy PAMIĄTKI Z WAKACJI - ogląda to ktoś? Niezłe to jest. I tym scenariuszem wiecie mogę wyciągnąc takiego gościa, żeby nic na mnie nie było. SCENARIUSZ filmu - w sumie dokument o wakacjach, co się dzieje NA POLSKICH wakacjach i tyle. Takie coś. Oni mnie tam będą porównywać. Nie mają racji. Nie życzę sobie żenujących porównań, a rodzinę i UKŁADY mam tak beznadziejne, że nie życzę sobie żadnych porównać bo to nie ma sensu i tyle. I każdy sobie ma popatrzeć na rodzinę - a zwłaszcza Iwonka MORDERCZYNI seryjna i do widzenia. Także ja wiem gdzie ja mam rodzinę - ja się nie dostawiałam do jakichś nadzianych prostytutek w Holandii i w Niemczech - niekoniecznie do Polek a to już w ogóle. Takie jest życie się dowiecie - nie to jest idealna rodzina na zachodzie i good bye. Bo powiem wam włączycie taki film i jakoś normalniej się czujecie a co ten Zachód - tylko zarabianie kasy i nic wiecej tam nie ma - na taśmie. Czyżby tego wielkie damy po 1 porodzie mi zawiściły? Bo one nie miały rozwodu - nie miały tego BÓLU. One w ogóle jakieś bóle mają? One w ogóle są chore na łeb a co dopiero jakieś bóle i co mnie to obchodzi. Od nich jest ból i tyle. I na mnie, że nie zarobię - ja sobie poradzę bez ich plejboja i tyle. Ojca mu uratuję bo szkoda zdjęć. Miał kasę od małego , a też ojciec na niego i go zajechał. Ale jak go uratuję tym polskim filmem wiecie to może już robić co chce - zeby nic nie było na mnie, że ten kretyn polską matkę se wybrał bo wiecie wszystko moja wina - że on kościół od Hitlera wyzywał to jest moja wina? Co ten gnojek sobie nie myśli i koniec. Już w Polsce takiego przerobiłam, ani słowa przepraszam ani pocałuj mnie w dupę do dziś, zero odpowiedzialności ktokolwiek - następny skurwysyn, że sie tak wyraże w tej Holandii - a kim on jest - skurwysyn i koniec. I tyle ode mnie i święty spokój mam, a tak? Sznur jego za mna i tyle. I jeszcze ma dziecko zapłakane na śmierć i się skurwysyn porównuje. Moja matka a jego i do widzenia. I tyle. A nawet matka tego króla pierdolniętego w łeb tak samo - jak miała OD SIEBIE tyle na koncie co moja jak się wieszała to może być, a tak to niech wszyscy ode mnie spierdalają, a najbardziej ta wiecie chuja w dupie nie warta uczelnia. Po co ja się tyle uczyłam. Tak mnie w ciula zrobili i tyle wszystkiego. Sorry za słownictwo, ale taka prawda - nie wtrącaliby się - na pewno bym tak nie skończyła - a mieszkanie? I tyle wszystkiego. A oni wszyscy - ta klasa - to mieli ODPŁYNĄĆ - ten brat na morze, a te laski rozwód z tym 1 dzieckiem. Ale się dobrali wiecie... takie kurwy i downy jak ta Śmieszka i tyle z całości. A w tej szkole to samo - jak ja z życiem uszłam od tych sprzątaczek po maturze z paszportem amerykańskim. Coś strasznego. No ale tak się zatrudniłam - jak down się dowiem. A kim ja byłam? Niemiecki paszport w wieku 23 lat. Po prostu za mało wiedziałam, zeby z sobą skończyć jako 8-9 letnie dziecko bo bym się zabiła i koniec. I nie straszę - trochę więcej bym wiedziała i bym sie powiesiła na tym sznurku, którego po prostu NIGDY NIE BYŁO. Tyle mnie od dziecka cokolwiek obchodziło. Studia wiecie najbardziej - tak mi tu mówili w domu. Zarobili na mnie - kiedyś wszystko dostaną z powrotem - ja im krzywdy nie zrobiłam a oni mi jedną krzywdę, żeby się nic nie wydało. No to się nie wydało - mam 36 lat i jak miałam 10 do psychiatryka tak dziś, ale się dorobili - a co będzie dalej to nie wiem. Z pracy już nikt nie wyleci - takie zboczeństwo. Wiecie ja bym po prostu zarżnęła te sprzątaczki z passem gdybym wiedziała co będzie dalej. Nie łudzcie się mną. Siekierą i koniec. Żeby nikt mną nie łudził. Po mnie zostaje sampobójstwo i siekiera w łebie - ode mnie. Co to miało być i koniec. Bo wiecie poszukałabym sobie czegoś wyżej w tym czasie - język - wyjazd i tyle. I koniec. I od 10 lat nic i koniec. Nie rozmawiałam w ogóle - zeby nikt mnie NAWET NIE ZACZEPIAŁ bo to w ogóle sensu nie ma - wszystko na was na zawsze i koniec :(

Gość dddddddddddddddd
Ale powiem wam tylko tak by tu po mnie zostało imię i nazwisko. Tylko tak. Z filmu. A tak nawet tyle. I z tego jestem dumna - nawet imię i nazwisko w tym ciulstwie po mnie nie zostanie. 36 lat w takim ciulstwie bez passu USA hmmmm i żyję - niesamowite :(

Gość dddddddddddddddd
Nie interesuje mnie żadna Agnieszka. Rodziców bym w Polsce szanowała gdyby się dorobili mną beze mnie, a mną ze mną , żebym ich ratowała tak będąc gnojoną przez nich to ja nigdy nie mam dla nich szacunku nigdy i tyle. Ja się mogę jutro powiesić i mam was w tej Polsce na zawsze w dupie i tak mi zwisacie na zawsze - takie wrzody na dupie z was i nikt więcej dla mnie - a cygany, świnie, gnoje i chamidła, że szkoda słów. Nigdy się wam nie dam i koniec. Możecie mnie nawet zarżnąć jutro rano - w dupie mam was. Gdybym była facetem to bym powiedziała - W CIULU was mam. I tak dalej. I tyle - wy i wasze chuje i pochwy. Niech wam będzie że macie rację, ale nie pytajcie mnie nigdy co wy będziecie tu żreć. Kamieni się nażryjcie wy zera :( Albo papier sobie zeżryjcie - z kibla :( W Londynie jedzą swoje gówna - to też wam zostaje. Żeby nie było, że jestem najgorszym trepem jaki istniał. Poniekąd. Królowa Bona jest CIULICĄ i wszystko przez to. Ale mieszkać gdzie mam razem z nią - nie zabiłam nikogo. I tyle. A reszta? I tyle :( W końcu mam rzymski rodowód na Hitlera i good bye.

Gość dddddddddddddddd
Wiecie żeby za takie świństwo od 2005 roku nikt nie wziął odpowiedzialności. A z tą dyscyplinarką to co ja miałam zrobić? No wiecie - KK gorszy od Hitlera to się idzie i siekiera w łebie - żona na sznurze w nocy przed ciulem uciekła!!! Czy wy to rozumiecie? Do Niemiec. Zyjcie sobie dalej z mobbingiem czy bez. Nie obchodzi mnie to nic - wy chuje niedorobione umysłowo. :(

Gość dddddddddddddddd
Zeżryjcie sobie ten komp - SMACZNEGO. WY SZMATY sciulałe :(

Gość z.dzisie.k
jak codzień, gołe baby gry na kompie piwko

Gość pppppp.
choooojowo. Mój chłopak jest skończonym idiotą. Właśnie mi popsuł cały wieczór :/ Coraz częściej myślę o tym, że lepiej by samemu....

Gość dddddddddddddddd
A ja wiesz patrzałam dziś na film o Gangesie i żałowałam że nie oddali mnie do Indii. Może tak bym dostała swoją kasę. Ciekawe jaka bym była gdybym była wychowana w Indiach - ze względu na j. angielski tam mnie mieli oddać i by mnie rodzina brała, a tak? Z Indii to by mnie mogli wziąć i brali, a tu? Trochę się rozmazałam na tym filmie wiesz... i tyle Ci napisze. Hinduską bym była? Ale wiarę TAKĄ SAMĄ bym miała i bez 1 grosza bym nie oszalała. A tak? I przyrodniczka i wszystko by grało. A tak wiesz to ja ten 1 grosz miałam i OSZALAŁAM z tego. Jakie państwo? I wszyscy, że ja Niemcy ze Śląska zrobiłam, ale przez arystokrację. A ja żyję sobie wiecie dalej. Że ja jestem oddana na Tybet. Ja w sumie tam powinnam być. Albo we Francji. W Polsce w zyciu i tyle. I koniec. Taki koniec mam marny strasznie przez takie szmaty. Najwyżej sie powieszę, ale poddać NIGDY i koniec. I wolałabym żeby te pieniądze O ILE - bo ja matki nie będę szukać - niech sie nikt nie łudzi - były naprawdę wysłane do Indii albo do Francji - takie uczciwe pieniądze i ludzie. A do Polski do gówna z Londynu - tyle myślę o Polsce. NIGDY zdania nie zmienię i koniec. NIGDY. Możecie mnie zabić - nic tu po mnie nie zostaje i tyle :( Na zawsze. I chwała Bogu. CHWAŁA BOGU :(

Gość dddddddddddddddd
Takich głupich i chorych na łeb rodzin jak w Polsce to nie ma nigdzie. Róbcie se co chcecie jak dla mnie i tyle. Ja sie wam dam - jak ja z wami skończyłam. Teraz musiałabym mieć konto w innym państwie i TAK SIE TO SKOŃCZY bo ja do Polski tych pieniędzy nie chcę bo mnie za nie zabiją. O ile. No to w państwo ze znaczeniem. Najlepiej do Indii. Wiecie jakbym je dostała - co za problem tam se je odebrać. A tu? Co ja z nimi zrobię? I tyle. A tak będę i to będzie miało znaczenie. Wiecie ja nie jestem żadnym chamidłem - ja po prostu nie umiem żyć w Polsce i tyle :( Nienawidzę Polski za obłudę. Choć rodowód mam wschodni to sobie poradzę, no ale... nienawidzę tego brata, że wybrał tę matkę tu, a w sumie zyje ojcami - po co mu ta matka - taka szmata. Ale uniwersytet to mam trochę zły ale i tak na zaden KUL nigdy w życiu. Przykro mi, że po liceum MUSIAŁAM być i to wszystko. Dlatego skreśliłam wszystkie szkoły - rodzina i koniec. Ja bym się zaryczała na śmierć i powiesiła zaraz jakbym wiedziała co mi Niemcy zrobili. Naprawdę. Teraz już wiecie pozbyłam sie tego PIERDOLONEGO rodowodu za włosy. A Polacy tacy sami - tu wszędzie Niemcy. A tak? I tyle. I widzicie - co tu robić? Wypadałoby te Indie wyłaczyć - takie oszustwo to było. I tyle. I niech idą w Stany. Po mnie zostanie im USA przez Chiny. A tak? Takie państwo wielkie, tyle ludzi. Żyją jak ja wiecie - miliard żebraków. Takie życie :(

Gość dddddddddddddddd
Zobaczcie jaki ten film jest fajny... http://www.youtube.com/watch?v=9Nicd8qin0M to kawałek tylko. I naprawdę - ja tylko chciałam sobie odpocząć w tych pracach fizycznych ZAROBIĆ i z powrotem do Polski i dalej. A to TAKIE ZERA. Całą uczelnię muszę skreślić choć powiem wam - wszystko i tak sama robiłam. Wydać się? Nie umiałam Po prostu musiałabym mieć tę wiarę, a wtedy DOPIERO do USA - tym bardziej bo ja mam wiarę , ze nic tylko USA i tyle. Reszta ZUPEŁNIE bez sensu :( Amazon.de - na przykład :(

Gość dddddddddddddddd
Taki film bym chciala nakręcić wiecie - naprawdę. I coś by po mnie zostało na tym świecie, a tak? Nic. Choć kilku ludzi jest, dla których mogę być i to najważniejsze wiecie. I tyle. I co poza tym? Najbardziej się cieszę , że się tak wyzerowałam i jeszcze bardziej i bardziej... tyle to wszystko było warte. Miałam iść na inny uniwerstyt. Tak żeby las po mnie został, a tak? I tyle. Ale zostaje las i tyle. To dobrze... bardzo nie chciałabym zostawić w Polsce po sobie niczego innego. Tylko las... frrrruuuuu - taka wiedżma ze mnie. Niezła jestem, nie? Ale rozklęłam sie na tym zachodzie - sami widzicie :( Jedynie, ze nie fruwam na miotle, nie? A w tym filmie o Gangesie STRASZNIE mi sie podobało jak węze kobry chodziły między ludżmi. Jak to możliwe? I oni sie ich nie bali, nie gryzły. Takie rzeczy. Niesamowite, nie? Czy to są oswojone węze? Nie wiadomo. Może nie miały zębów jadowych? Nikt nic nie mówił wiecie.

Gość dddddddddddddddd
Sami powiedzcie - następna szkoła NORMALNE i powiem że dostałam zwolnienie dyscyplinarne i negatywną ocenę pracy od dyrektora, który KK od gorszych od Hitlera wyzywał i żonę powiesił to JESZCZE wyglądam chociaż... ale bym sie nie dała. Jakie miałam szanse na obronę? No ale o tej żonie musiałabym wiedzieć. W NIEMCZECH. Reszta passy USA to poza zasięgiem, ale tyle mi ktoś mógł powiedzieć, a tak obraza na zawsze i koniec. Nawet niech mnie nikt nie szuka - i tyle :( Nie ma po co a kogo też :(

Gość dddddddddddddddd
Jeszcze wam napiszę, że gdyby tym dyrektorem został BEZ TEJ ŻONY W NIEMCZECH co w nocy uciekła to możecie być - 1% racji wam przyznam, a tak spierdalajcie z całością. Jeszcze zabiłam takiego fajnego Amerykanina. Zaraz się zapłaczę. O Indiach miał coś pisać dalej. Nie pasuje? Pasuje i tyle. Albo stać o Indie i nie po nim, a tak po nim też. Ale Indie tam miałam w tym moim blogu - coś tam o Indiach miałam, ale nie wpadł że Indiami sie miał wyciągać - nie wiedział jak. Teraz by wiedział. A wtedy? Taki sympatyczny wariat, a już nie żyje. Ja się zaraz zapłaczę. I jeszcze tak przeklinam. Teraz wie o co chodzi we wszystkim. Taki fajny był no ale Chiny go zabiły - Chiny są straszne - bo wiary nie miałam, ale Indii więcej i byłby mój, a tak? Też mnie smoli - ty ruska swinio mi powie - wszystko przez ciebie i ma mnie gdzieś. Tak to jest. Jedynie mi matka i babcia zostają na zawsze. Reszta wszyscy na mnie. Wszyscy jak jeden mąż - a ja nie mam męza :(

Gość dddddddddddddddd
Powiem wam mi tak żal tego Amerykanina jak siebie ale ja sie sama Tybetem wykończyłam - sama się tym wykończyłam - też się nie dam. O Himalaje stałam i taki kniec. On się mnie miał zapytać - o co ty tam stoisz w tym blogu, a ja miałam stac GRZECZNIE o Indie i by żył a tak? I się miał z Chin Indiami wyciągać i tyle. A też nie umiał. I tyle. Duże panstwo - małe - duże, Rosja - duże państwo i mała Polska a on sie zatrzasł bo nie umiał TRAFIĆ z Chin do Polski i tyle. JEDYNY powód bo by żył, a tak? On nie chciał tak skończyć, ale moim zdaniem wielkość go zniszczyła. Moja też, ale to nie moje wina i tyle. Ja nie chciałam wiecie tej biologii - gdzie indziej albo wyjazd. Ja to miałam gdzieś - jeszcze obrona i koniec, a tak? I tyle :(

Gość dddddddddddddddd
Powiem wam mi tak żal tego Amerykanina jak siebie ale ja sie sama Tybetem wykończyłam - sama się tym wykończyłam - też się nie dam. O Himalaje stałam i taki kniec. On się mnie miał zapytać - o co ty tam stoisz w tym blogu, a ja miałam stac GRZECZNIE o Indie i by żył a tak? I się miał z Chin Indiami wyciągać i tyle. A też nie umiał. I tyle. Duże panstwo - małe - duże, Rosja - duże państwo i mała Polska a on sie zatrzasł bo nie umiał TRAFIĆ z Chin do Polski i tyle. JEDYNY powód bo by żył, a tak? On nie chciał tak skończyć, ale moim zdaniem wielkość go zniszczyła. Moja też, ale to nie moje wina i tyle. Ja nie chciałam wiecie tej biologii - gdzie indziej albo wyjazd. Ja to miałam gdzieś - jeszcze obrona i koniec, a tak? I tyle :(

Gość dddddddddddddddd
Dlatego wiecie ja tak strasznie przeklinam bo on się zabił w 2006 roku chyba i ja w to nie uwierzyłam wiecie. Dopiero chyba rok temu do mnie dotarło, że ten Amerykanin nie zyje. Że to nie był żart żaden i tyle. No jaki on był? Ale to wszystko jest skomplikowane. Do Chin dotarł , a przecietny Niemiec powie? I gdzieś wszystko. A jakiego on miał dyrektora szkoły - Biblia gorsza niż Hitler czy coś takiego? Jemu już jest dobrze... tak sobie zył i tyle. Wszystko miał inaczej wymyślić, ale... musiałby być taki jak ja teraz, a wszystko co miał w życiu to dzięki dyrektorowi szkoły, któremu by grzecznie podziękował i wiecie warsztat samochodowy miał czy na budowie kierownikiem by był. A tak? i tyle. I koniec. No i to tak zła jestem na całośc - no juz te Indie lepsze niż ta Polska. Kościół gorszy od Hitlera - jak to tak można? A ten Kościół? Idż i badz Januszem Korczakiem - żeby jeszcze był święty. On w ogóle święty nie jest. W co on wierzył? I dalej - ale to już nawet dobrze, tylko o tego Korczaka się obraziłam. Z tym że powiem na mnie Bóg wymusił, żebym sie brała w garść bo mnie powieszą. Bo mnie powieszą w tej szkole tym opłatkiem, a tak? Ja ich nie powieszę, ale powyrzucać to bym ich już mogła. A by mnie powiesili - bo tu nie bo są moralne, ale w tym Korfantym takie zboczenice że by mnie powiesiły za ten KK gorszy od Hitlera bo gdyby mnie zostawił po tym procesie - co myślałam, że mnie zostawi to jeszcze nie wyglądam dramatycznie choć w sumie, ale ON DALEJ. Jak jakiś menel - on siedzieć powinien, w ogóle nie powinien być dyrektorem - on ma wszystko dzięki żonie, która od niego DO NIEMIEC zwiała. NIC POZA TYM. No bo jako syn i wnuk dyrektora bez TAKIEJ żony i tak by nie istniał i tak by był po rozwodzie wiecie, a tak? i tyle z całości - mądrość Ślązaków niech was prowadzi i ich cygaństwa i tyle :(

Gość dddddddddddddddd
No i tyle widzicie - ona wróci do Polski - studia w Krakowie i będzie matmy w szkole Z DALA OD NIEGO - ona też nie była święta, ale jak ona skończyła, jak on - razem w Polsce - noż cholera jasna, ale wy jesteście powie wszystkim i też wszystko gdzieś i tyle. A byłaby taka jak teraz i by wróciła i gdzieś go miała. Pracę by dostała. Syn i wnuk dyrektora - jakie szanse. No i moze by go tam potrzęśli, a tak? Róbta co chceta i tyle. A tu juz w ogóle się nie odzywam - nie było niczego i tyle. W koncu też koleżanki mi wyjeżdzały - ostatni dzwonek, a ja co. Prawko robiłam - jedynie temu poszłam jeszcze dalej choć powiem - no co - bez tego prawka byłoby tak samo źle? Za to prawko mnie tak gnoili. Co oni widzą w tym prawku? I tyle :( No za 4 razem zdałam i tyle :(

Gość dddddddddddddddd
Teraz ODE MNIE wiecie coś z tym Amerykaninem powinni robić. Myślicie, ze coś zrobia. Nawet dupy nie ruszą na jakiś grób symboliczny w tych Chinach. Choć tyle wiecie. Takie zgniłki. A on się łudził, że śruby będzie przykręcał w wydawnictwie, a nawet grobu nie ma - takie zera. I wiecie robię tak , że on ma imie i nazwisko WIELKIE , a ja nie i tyle. Tyle mogę dla niego zrobić. I koniec. I mam trochę lepszy humor dzięki temu. Indie, Rosja , Polska - kto by na to wpadł w 2005 roku. Tak się go dało wyciągnąć tylko wiecie. A pił - taki pijak. I nie umiał polityką trafic do Polski bo go tak spili w tym USA. Ci tam chleją wiecie... moze jeszcze spotkam kogoś takiego jak on i tyle. No i tak nie uwierzył, że miał wypadek tragiczny. Aaaa - wszystko byłoby inaczej. Zaraz bym normalna była, a tak? Taki wał jaki był taki pozostał. No ale jak go wyciągnąć z tych do USA. No Rosją słuchajcie. Tego też nie wymyślił sam - bo Rosja? On i Rosja? Zaraz by się oburzył. Nawet tych Indii mu nie było trzeba wiecie. Sama Rosja by mu stykła. Nie chce - w Polsce jest na pólnocy. Taki był. Tu mu dobrze, Niemcy blisko ale nie za blisko i tyle.

Gość dddddddddddddddd
Wiecie on jest w Polsce z pretensjami czemu nikt mu nie powiedział o dyrektorze. Mu powiedzą - tyle piwa, ty chyba oszalałeś. No ale mimo wszystko. Bo wiedziałby o dyrektorze i też go nigdzie nie ma. No ale nie wiedział i co teraz? Tak sie to robi? i tyle. A po co mu te całe studia były. Zaszedł tak daleko... no mógł sie domyślić - no ale... a zreszta szkoda słów. Co wam będę pisać - każdy wie jaka jest szkoła. W Polsce czy w USA - wszędzie to samo, co nie? :(

Gość estoyalucinando
a dziekuj dziekuje...hujowo mija

Gość dddddddddddddddd
Ładny ten koteczek. Palę mu świeczkę i trochę lepiej mi jest... gardło mnie strasznie boli. Ale to życie zdechłe. Jaką ja mam depresję. Ale mi przejdzie. Taka wiara 11 lat temu i powiem wam zaraz znikam do USA, a ja? Nawet tam byłam - bo dotarłam i tam, ale bez przekonania. Bez sensu. A nikt mnie nie opamiętał, że wszystko bez sensu bo nie mam matki. Ja miałam se matki szukać wiecie wtedy, pieniędzy na mieszkanie - doktorat. Też mogłam, ale spadać stamtąd w sumie. A tak? Koleżanka na uczelni powieszona, doktor też. A nauczyciel żaden. Nauczyciele są na mnie odporni bo jednak matka się powiesiła a za nią cała szkoła - no może nie cała, ale trochę tam narobiła zwłok. Nawet Maria Dąbrowska - DYREKTORKA SZKOŁY sie powiesiła przez nią. Niezła była. I tyle :(

Gość dddddddddddddddd
A mnie nawet tak - cały Ganges dziś widziałam. Bez I części. Na razie idę spać. jutro następny dzień. Pozdrawiam...