Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moze byc ciaza?

co myslicie? moge byc w ciazy?

Polecane posty

hej, czesto zdarza mi sie brac nieregularnia tabletki anty (czesto zapominam) nie biore ich o tej samej godzinie, biore przed spaniem a spac ide roznie... ostatnio zapomnialam przyjac tabletki z 3 tygodnia i wtedy powinnam zrobic 7 dniowa przerwe badz brac ciagle tabletki i nie robic przerwy miedzy nastepnym opakowaniem a tym co bralam ale ja nie zrobilam tak jak jest napisane w ulotce tylko bralam normalnie jak gdyby nigdy nic.. krwawienie pojawilo sie (w miare normalne ) ale trwalo 2 i pol dnia nie mam zadnych objawow oprocz tego ze jem i to strasznie duzo naprawde duzo wiecej od mojego mezczyzny, pozatym jest mi bardzo duszno w nocy oblewa mnei zimny pot, czasem mi niedobrze, piersi mi niby urosly ( moj chlopak tak twierdzi, ja tam nic nie widze) czasem mnie pobolewa dol brzucha ale naprawde niewiele co o tym sadzicie? wkrecam sobie nie :( ?

Gość odpyskuj im jakoś
to nie ciążą a rozregulowana gospodarka hormonalna, albo sobie zaszkodziłaś biorąc tabletki nieregularnie, albo są źle dobrane. Polecam iść do gina i zrobić badania hormonalne i wtedy dobrać odpowiednie tabletki. Inaczej możesz przywalić z 10 kg, mieć problemy z zajściem w ciążę, mieć duszności zimne poty, migreny, mdłości itp.

przepraszam za zla kategorie :) zapomnialam zmienic... moze i jest rozlegulowana gospodarka tym moim ciaglym zapominaniem chyba ze ciaza ale jakos mi sie nie wydaje .. :/

Gość odpyskuj im jakoś
w ciąży na bank nie jesteś. Coś się dzieje z twoimi hormonami złego i dlatego masz takie objawy. Nie bagatelizuj problemy bo potem leczenie trwa lata.

dziekuje za odpowiedz a dlaczego myslisz ze w ciazy na bank nie jestem ?? niektore kobiety wpadaja gdy nie biora prawidlowo tabletek.. ?

Gość odpyskuj im jakoś
Bierzesz tabletki, jeśli nie miałaś wymiotów biegunki lub nie brałaś antybiotyków to one napewno działały na twój organizm, po drugie na początku ciąży nie ma się tak dużego apetytu i zachcianek, po trzecie zimny pot i duszność to nie objaw ciąży raczej jak napisałam problemów z hormonami bądź z sercem, piersi nie rosną na początku ciąży tylko są wrażliwe i obolałe,w ciąży brzuch pobolewa jak na okres, bolą jajniki, jest to ból promieniujący.

Gość jestem idiotka
mnie tak pobolewalo nawet jak na okres.. masz racje z tym tylko ze ja nie wzielam tak jak pisze w ulotce.. a nie ze tylko zapomnialam jakiejs .. w sumie to moglabym przez takie cos wpasc.. ale napewno nie wpadlam to pewnie te hormony jak twierdzisz

to ja ta u gory :D

Gość odpyskuj im jakoś
idz na beta hcg i bedziesz miała 100%pewności ze nie jestes, bo narazie sobie wmawiasz.

zreszta dzisiaj mialam drgawki i czuje siee troche slabo , pic mi sie chce i glowa mnie boli wiec to pewnie raczej grypa niz moja urojona ciaza:)

gdzie mam zrobic to badanie bo ja jestem w nowym miescie i nie mam tu zadnych papierow ani nic..

upup

wypowie sie ktos jeszcze :)?

Gość czy moge byc w ciazy?
czy moze nie?

Gość mia mia mua mua
tak te tabletki bierzesz, ze lepiej gdybys dala sobie spokoj, bo i tak nie dzialaja, bo nie pozwalasz im wyregulowac swoj organizm. Tabletki anty trzeba brac na czas i zgodnie z zaleceniami, a nie jak cukierki - kiedy ci sie zachce albo przypomnie.

tak =ale ja nie robie tego specjalnie

uppppppppppppppppppppppp