Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eligiusz Niewiadomski

pijany kjójicek ale jesteś piękna

Polecane posty

sosssssss - nawet ktoś taki jak ty zasługuje chociaż na potworę przypominającą kobietę. Tak więc odpuść sobie umizgi do zaćpanej śmietniczki.

Gość Eligiusz Niewiadomski
pijany króliczuku- leżę i fantazjuję o tobie całowałbym cię pieścił kochał. po prostu kochał codziennie mocniej.

No, faktycznie masz czego zazdrościć, że co jakiś czas przeglądam posty, coś zapamiętam i później ci dowalę, bądź napiszę jakąś inną głupotkę. Przykro mi, że masz głowę jak sito i nie potrafisz niczego zapamiętać, ale tak to już jest jak sperma murzyńskich kutasów uszami ci wypływa, a mózgu już dawno brak.

***Dekadencki Wojownik*** cafe No właśnie problem polega na tym, że odkąd tu jestem bana dostałam raptem raz - na 3 dni. :classic_cool: W przeciwieństwie do innych sierot, które posuwały się nawet do kablowania na mnie w temacie moderatorek. :D

jeszcze nie spotkałam się z tak niską samooceną i frustracją, naprawdę. aż zaczynam podejrzewać ze z tych bluzgów czerpiesz jakieś seksualne korzyści. dziwny fetysz 🖐️

Gość In lof łith pśp
Indyk nie pierdol tylko wrzucaj link do tego fortełe :o

"nie wiesz z kim zadzierasz, Indor " No, nie wiem. Strach się bać. :D Jesteś Wertypem, bądź jakimś "wertypopodobnym"? Chyba tylko on byłby zdolny do tak dziecinnych zagrywek. :D

Gość In lof łith pśp
Indyk daj tą fote królika!!!! 😠

A czy ja nie mam nic lepszego do roboty, jak zawalać swój dysk twardy jot pe gie kami jej parchatej mordy? Niech sama wklei. Przecież rzekomo jest taka "ach i och", więc chyba nie ma się czego wstydzić? :D A jednak się wstydzi odkąd jej kiedyś powiedzieli jak strasznie jest obrzydliwa i brzydka. Po za tym zadajcie sobie pytanie: co taka PIĘKNA kobieta robi w każdy wieczór na kafe? :classic_cool:. Tymczasem ja już sobie pójdę. Śmietniczka może sobie teraz obrzucić mnie błotem i powiedzieć ostatnie słowo jak to ma w zwyczaju. :D