Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesonka

Depilacja laserowa bikini POPARZENIA

Polecane posty

Gość kesonka

Cześć, Trzy dni temu miałam wykonywaną depilację laserową bikini. Na dzień dzisiejszy mam brunatne plamy, wyglądają jak po oparzeniu żelazkiem. Czy jest możliwośc uzyskania odszkodowania od kliniki kosmetycznej ? Chcę pozbyć się tych plam. Nie po to pozbywam się włosków a w odpowiedzi mam brunatne plamki. Czy to zejszie i jeżeli tak to kiedy ? Zabieg wykonywałam w Łodzi. Bardzo proszę o pomoc.

Gość Zmasakrowane bikini
Podczas 4 serii depilacji laserowej bikini w salonie MONALISA w Warszawie al. Jerozolimskie, zostałam poparzona. Kiedy udałam się do kliniki po pomoc pani powiedziała, ze to się zdarza i ze gojenie potrwa minimalnie 2 miesiące. Cale bikini mam w bordowych kropkach. Pani nie udzieliła mi żadnych innych informacji ani pomocy, kazała udać się do apteki. Bardzo zniechęcający nieprofesjonalizm kosmetyczek. Wiem, ze w salonie urzęduje dermatolog i kosmetolog, ale pani która robiła mi zabieg nie zaproponowała mi konsultacji z nimi tak, jakby chciała ukryć to, co mi zrobiła. Koszmar!!! Oto jak wygląda moje bikini w 6 dni po depilacji http://img571.imageshack.us/img571 Moze ktoś ma na to jakiś sposób???