Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutne_oczy88

Ile potrwa jeszcze ból?? :((

Polecane posty

Po raz kolejny pojawia się temat o złamanym sercu (niestety), ale pomimo ze mineło juz 5 mc nie potrafie zapomniec. Wczesniej udzielałam się też na kafeteri, ale nigdy nie założyłam wlasnego tematu, ale teraz poczułam że potrzebuję wsparcia innych. Byłam z chłopakiem 7 lat, 4 lata mieszkaliśmy razem,,,zostawił mnie dla innej, choc oddałam mu całe serce i dusze. Mineło juz 5 mc a ja nadal mysle o tym co sie stalo, dlaczego wyrzucil mnie, nasze zycie do smietnika i zastapil sobie inna, nowa i o tym samym(znam ja) imieniu dziewucha. ;(. Chciałam zapytac dziewczyn o podobnych przezyciach ile to potrwa jeszcze? Ile bede myslala, tesknila, nienawidzila? Kiedy sie stanie obojetny? Kiedy zrozumie? Czy wogle zrozumie, ze popełnil blad? Ps. Nie wierze ze poznam nowa milosc,,,przez to co sie stalo, nie wierze, nie ufam:(

Gość Ona w koszuli nocnej
Dobrze znasz tą dziewczynę? Jak poznała się z twoim byłym?

Gość piateczka
Musisz sobie znalezc inne zajecie..., zapomniec o tym.Wiem, latwo to pisac, ale ja tez cos takiego przezylam.

Po siedmiu latach pewnie się znudził, tamta mu zawróciła w głowie. Faceci to świnie.

Gość piateczka
Na sile wmowilam sobie, ze mi na nim nie zalezy, ze to nie tego czlowieka kochalam, bo ktos, kogo kochalam w zyciu by mi czegos takiego nie zrobil.

Znam ja tak sobie, ale nie raz widzialam ze ma cos do niego. Razem studiowali i nadal studiuja, mieszkała nad nami, dlatego jak sie wyprowadzil, ja tez musiałam, nie bylam w stanie mieszkac w jednej klatce z nia,,,

Gość virescens
To zależy jak mocne uczucie było przed. rok dwa czasem nawet pięc lat ... najlepiej jest umieć szybko zapomniec

Niezła szmata z tej dziewczyny skoro zajętymi się interesuje :(

Wlasnie facet moze sie znudzic?? A ja?? Jakos nie :( A traktowal mnie 100 razy gorzej niz ja jego...to byl moj pierwszy facet, moja pierwsza milosc..:(

Gość piateczka
Plakalam, ale nie za nim.Nie chcialam , by do mnie dzwonil, tesknilam za przeszloscia.To byla moja bron i wygralam walke.Poznalam kogos innego, ktory wyciagnal mnie z tego zalu (bylam z nim krotko).Wyobraz sobie, ze gdy dowiedzial sie o naszym zwiazku ten pierwsz, zaczal do mnie wydzwaniac i okazywac zazdrosc!!

Gość piateczka
Posluchaj-na tym swiecie jest sprawiedliwosc!!nie wolno nikogo ranic w ten sposob, mozesz byc pewna, ze los mu za to wystawi rachunek...

Zawsze się można znudzić, niestety :( Piszesz że traktował Cię 100x gorzej, co masz na myśli?

wiem,,hobby, nowa milosc,,takie sa najprostrze rozwiazania,,ale mimo ze wyrzadzil mi taka krzywde,,ja mysle o nim,,:/ Przeplakałam dzien w dzien caly miesiac,,naprawde,,wydaje sie nierealne, ale tak bylo. Aha i jeszcze dwie rzeczy, W marcu pokazał mi wzor pierscionka, czy mi sie taki podoba,w maju ze mna zerwał. Rok temu na urodziny kupil mi psa, jak on to nazwał"cos co nas teraz polaczy, juz prawie na zawsze, mimo ze to nie sa zareczyny" Wiec tak naprawde zostawil mnie i psa :( to glupie ale czasem placze, wtulajac sie w tego psiaka i pytam dlaczego?

Gość piateczka
A jaki byl jego znak zodiaku?? Jesli LEW, to one zawsze tak maja...

Chyba jednak nie był taki cudowny skoro Cie tak potraktował, w marcu prawie się oświadczył a w maju zerwał!? Na pewno spotkasz kogoś lepszego. I właśnie to będzie lekarstwo. Piszesz że nie masz zaufania ale nie ma innego wyjścia trzeba się otworzyć inaczej będziesz jeszcze długo płakać

To ze przy znajomym potrafil na mnie krzyczec, za byle co, wychodzil na imprezy sam i potrafil kilkukrotnie nie wracac na noc, nie odbierajac tel, nie dajac znaku zycia, Czesto wsiadalam o godzinie 3, 4 w nocy i szukalam go po miescie, bo odchodzilam od zmyslow,,zawsze sie tlumaczyl ze zapil,,ale teraz wiem po takim czasie ze on chyba chodzil do niej ;(

Nie byl,,,stwarzal cholerne pozory i to juz nie jedna osoba mi potwierdzila, ktora poznała go blizej, ze niby taki fajny, kulturalny, a wlasnej dziewczyny nie potrafil szanowac jak nalezy,,,

Za dobra byłaś dla niego. Żeby faceta po nocy szukać? Taki niby miły kulturalny a dziewczyny nie umiał uszanować- tacy są najgorsi! Wiem że pisząc Ci że nie był taki wspaniały tak na prawde nic nie wskóram. Twoja pierwsza miłość, 7 lat związku to coś znaczy. Ale jesteś jeszcze młoda (rocznik 88?) znajdziesz sobie LEPSZEGO. Jesteś starsza mądrzejsza, dokonasz lepszego wyboru :)

Nie płacz więcej za nim bo szkoda życia. A jeśli chciałby wrócić to wybaczyłabyś mu?

Gość piateczka
A jaki Twoj znak, jesli moge spytac?

Dziękuje nocna koszulo,,za tak madre i cieple slowa, bardzo tego potrzebowałam :* I wrecz przeciwnie, nie znosze jak ktos mowi o nim dobrze. No wlasnie,,po pierwsze myslisz ze to mozliwe, zeby chcial wrocic?? Na glupim fb takie wyznania milosne jej rzuca, jak jakis bachor,,nigdy nie byl jakims romantykiem a teraz jak ktos znajomy mi pokaze,,to mi sie smiac chce, jaki jest zalosny. Wydaje mi sie ze nie wroci juz nigdy, ze zostanie z tamta. A gdyby..to nie bylabym chyba w stanie, po tym wszystkim :(

Gość piateczka
Bedzie chcial wrocic!!!zobaczysz Lew i Baranek-zwiazek jak ta lala!! Masz silny charakter, potrzeba Ci troszke czasu i wyjdziesz na prostke.Zajmij sie czyms innym i przestan plakac-pogarszasz tym sprawe. Mowie Ci, ze te sk...iele zawsze tak maja!

Cuda się zdarzają, ale lepiej dla Ciebie jakby nie chciał. Ty jeszcze go kochasz (albo tylko tak Ci się wydaje) i niepotrzebnie mącił by Ci w głowie. A do tej laski pisze bo to początek związku i chłopak się stara, ale prędzej czy później wyjdzie jego prawdziwa twarz.

A tak wogle tam gdzie ja mieszkalam, moi rodzice teraz mieszkaja bo sie przeprowadzili, no i ona tam tez mieszka, dwie klatki dalej on niej, Wiecie ze boje sie jezdzic nawet odiwedzac rodzicow,,bo nie wiem co zrobie jak ja, czy jego spotkam? :(( Boje sie ze nie potrafilabym pokazac im ze znosze to z godnoscia, chociaz to robie,,,Nie pisalam ani razu, nie dzownilam, nie blagalam zeby wrocil.(tak 88 rocznik, juz nie jestem taka mloda:P ).

Będzie, nie będzie chciał wrócić, co to za różnica? Ważne żebyś Ty autorko zapomniała o nim. Skoro tak Cię potraktował, nawet jesli wczesniej było cudownie to nie warto z kims takim być. Wasz związek to KONIEC i lepiej dla Ciebie :) Jest dużo fajnych facetów, świat nie kończy się na jednym.

Na pewno byś potrafiła pokazać że znosisz to z godnością. Popatrz na to z tej strony oni "szczęśliwą para", spędzają razem fajnie czas, bawią się, są szczęśliwi, a Ty się zadręczasz. Nie warto!! Dla takiego chama co prawie się oświadcza a za 2 miesiące zrywa. Zresztą to była twoja pierwsza miłość a pierwsze wybory nie zawsze są trafione. Teraz poznasz kogoś lepszego! Ja jestem 2 lata starsza od Ciebie a uważam się za młodą