Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rossee

krwiawienia

Polecane posty

Witam dziewczyny, mam problem... mianowicie..w zeszlym miesiacu miedzy miesiaczka mialam plamienia..tzn..tak jakbym miala miesiaczke..udalam sie do lekarza ginekologa przepisal mi tabletki Orgametril..dodam ze od 6 miesiacy biore Kontracept.. orgametril mialam brac wraz z tabl. anty do konca , dostalam normalnie miesiaczke.. w polowie nast opakowania anty znow mi sie pojawily krwawitnia tzn dzis... nie wiem co robic..myslec...moze powinnam zrezygnowac z tabletek... dodam ze przed wczesniejszym plamieniem zapomnialam o jednej tabl anty..teraz biore je regularnie..a jednak... mieliscie cos takiego..??? pomozcie...

brałam przez 6 miesiecy i bylo ok , teraz od 2 jakos moj organizm wariuje.. mam nadzieje ze to nie ciaza...

Gość Torecan
aż się podnieciłęm czytając o tych krwawieniach... kutas mi stoi jak sobie to wyobrażam to mój taki mały fetysz menstruacyjny...

nie, nie chce nic przez to powiedziec, poprostu zrob cytologie, ja bym tak zrobila na twoim miejscu, tyle. Z tego co wiem kazde krwawnienie pomiedzy @ trzeba sprawdzic dokladnie.