Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokate

Polski narod jest chory.

Polecane posty

Gość Mokate

Nie macie czasami wrazenia, ze nasze spoleczenstwo jest chore psychicznie. Mialam takie nieprzyjemna sytuacje ide korytarzem szkoly i nagle slysze jak ktos mowi do mnie ,,Jestes najbrzydsza osoba jaka widzialem" i to byl chlopak, ktorego pierwszy raz na oczy widzialam. A sam nie wygladal jak Brad Pitt czy Leonardo DiCaprio. Wyobrazacie sobie cos takiego, ze zupelnie obca osoba nie zna was i mowi cos takiego. Czy wam sie tez zdarzylo cos co napewno nie jest normalne?

A dlaczego to ktoś musi wyglądać jak Brad Pitt żeby krytykować czyjąś urodę? Idąc tym krokiem rozumowania, skoro nie jesteś Bismarckiem to nie krytykuj Tuska czy Kaczyńskiego. Generalnie im zamożniejsze społeczeństwo, tym ludzi mniej obchodzi jakie masz poglądy polityczne, orientację itp. Bo jak się ma kasę, to są lepsze rozrywki. Chodzi tu o zamożność ogółu a nie jednostek.

Gość Mokate
Co ty piszesz. Ja tu nie pisze o polityce. Tylko o zachowaniach ludzi, ktorzy zachowuja sie nie normalnie w naszym kraju. No chyba nie powiesz, ze idziesz ulica i nagle obca osoba, ktora pierwszy raz widzisz obraza cie.

Mi się to nie zdarzyło a żyję w tym samym kraju. Nie wiem, może jesteś z okręgu gdzie wygrał PiS?

Gość hhhhhhhhhhggggg
bovar, ale pierdolisz. co za roznica jak ta osoba wygladala? nawet jesli wygladal jak dicaprio to i tak nie powinien w ten sposob sie zachowac. zgadzam sie z toba autorko. to jest chore.

Gość Marilenka
Masz rację, ja dlatego z Polski na zawsze wyjechałam i tu jestem szczęśliwa, szanowana i kochana. Najlepszandecyzja w moim życiu. Polacy to wredny naród, tego się na świecie nie spotyka co się w Polsce dzieje. Wstyd.