Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaankaaaaaaaaaaa

Blada druga kreska

Polecane posty

Gość aaaaankaaaaaaaaaaa

Jakas godzine temu zrobilam test, staramy sie juz bardzo dlugo. Wczoraj wieczorem zaczely sie lekkie bole jak przed okresem, poplakalam so ie troche, ze znowu nic ale okresu nie mam! Zrobilam test i ta druga kreska sie pojawila ale bardzo blada. Nie wiem co myslec raz mam ochote skakac ze szczescia, ale zaraz moj zdrowy rozsadek kaze sie uspokoic - kreska blada, moze nue powinnam robic sobie nadziei.. Czy ktorejs z was tez wyszla blada kresk a mimo to okazalo sie ze jest w ciazy? Poszla bym zrobic hcg ale jestem w takim niedowierzaniu a jedniczesnie nadziei ze boje sie wyniku, jakos moze wytrzymam do jutra i zrobie kolejny test

Idź na hcg i bedziesz pewna:) na pewno tym razem sie udało. Słyszałam od paru koleżanek, że tez tak miały, z tą blada kreska i były w ciąży:)

Gość kruellaaaaaa
bardzo dlugo to znaczy dokladnie jak dlugo? idz zrob betaHCG i bedziesz miec pewnosc

Gość gienie świat sie zmienia
idz na badanie krwi, i ciesz sie ciesz jak tylko bedzie pozytyw bo to radosna wiadomość na obawy bedziesz jeszcze miała kupe czasu

Gość aankaaaaaaaaaaaa
Zrobilam drugi i wyszla wyrazna! :D musialam isc po nowy test, apteki otwarte od 8 :/ ale w koncu kupilam. Bylam w przychodni ale zeby zrobic hcg musialam zarej sie do gin i dopiero wredy dostane skier. Zapisalam sie tez prywatnie ale dopiero na jutro Starlaismy sie ponad 2 lata, teraz mam 1 cykl po laparoskopi, dostalam duphaston wczesniej zeby brac po owul. Niemoge uwiezyc :)

Gość ale ja niechacy!
ja mialam blada i nic z tego.. ale jak wyszla druga mocna to gratuluje

Gość gienie świat sie zmienia
w takim razie gratki tylko czekać teraz na bete i bedzie superowo

Gość kluska.
aankaaaaaaaaaaaa czy to ty założyłaś kiedyś temat czy przeziębienie może mieć wpływ na zagnieżdzanie zarodka?

Gość aaaankaaaaaaa
kluska> tak :) czemu pytasz?

Gość aaaankaaaaaaa
Tyle watpliwosci - ktos kiedys napisal: ze obawy przed ciążą nie kończą się wraz z zajściem, ja teraz sie boje, do jutra sie bede obawiała - bo jutro mam wizyte u gin. Jak pewnie wiekszosc z Was zaczelam szukac czegos w tym temacie na necie i znalazlam, przypadkiem, jak na zlość informacje (jedną tylko na ten temat) że duphaston który biore cały czas może wpłynąc na wynik testu - tzn pokazać pozytywny mimo braku ciazy :( yyy

Gość aaaankaaaaaaa
Ale chyba cos jest na rzeczy, okresu nie mam (a mialam jak w zegaru zawsze) nie zapowiada nic zeby był bo to co bolało juz przeszlo.. Mam do Was dziewczny pytanie: kazda poleca isc na HCG - ale czy na to tak z biegu można? bylam zaskoczona ze musze sie zapisac do gin (bylam o 9 wiec jeszcze wczesnie) miejsc nie bylo wiec dopieor na srode i wtedy dostane skierowanie na hcg, jutro ide tez prywanie moze sie dowiem czegos wczesniej bo do srody nie chce sie ludzic jesl jednak to nie to z drugiej strony - glupie to moje myslenie, wreszcie po takim czasie zaszlam w ciaze i chyba nie moge w to uwierzyc :)

hcg z krwi można zrobic w każdej przychodni bez skierowania, opłata 30 zł lub mniej

Gość shuma
moja druga była na początku tak blada, że naprawdę trzeba było mieć sokoli wzrok żeby dojrzeć, robiłam test codziennie i codziennie wychodziła grubsza. Teraz mamy już 26 tc :)

Gość aaaankaaaaaaa
widzisz, nie pomyslalam zeby zrobic prywatnie :/ a jak dlugo sie czeka na wynik?

wynik jest na drugi dzień, idziesz do każdej państwowej przychodni w której pobierają krew do badań, płacisz około tych 30 zł i gotowe

Gość aaaankaaaaaaa
Alexis :D shuma> wlasnie na tym moim 1 tescie tez byla taka blada ze myslalam ze tylko ja ją widze, mąż juz do pracy wyszedl wiec nie mialam kogo spytac ;) zrobilam nawet zdjecie zeby zobaczyc na zdjeciu czy widac. Gratuluje :) 26 tydzien to 4 i pol miesiaca? Jeszcze nie umiem tego liczyc - liczy sie od ostatniej miesiaczki tak? to u mnie zaczyna sie 5 tc.. Jutro mam zamiar zrobic ponownie :) moniak> dzieki :) jutro przed wizyta u gin polece zrobic, szkoda ze dzis nie pomyslalam..