Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Jest tu kto?!

Polecane posty

No kurde.... Zaczyna się ciekawie robić, a ja do pracy muszę lecieć...:/

Gość Cieciowa2011
Ja się w trójkąciki nie bawię....ja nie ta epoka :P

Gość Cieciowa2011
Nie pytacie, bo znacie odpowiedź :)

Najlepiej Francuza znajdź, Boże, jaki oni mają akcent..... Taki to mógłby do mnie mówić obojetnie co. Wazne, aby mówił. No ja kiedyś chciałam język podszkolić ale to pisali do mnie same Turki, wszyscy chcieli tu do mnie przyjechać, mam wstręt jakiś do nich

Do mnie też zagajają Turki ...i tez jakoś sobie nie wyobrazam siebie z Turkiem:O co do francuskiego to rzeczywiscie pięknie brzmiący język...i włoski mi się podoba ...ahhh...napisał do mnie jeden Libańczyk ,chciał się żenic ...napisał , że ma żone i dzieci ale jej to nie bedzie przeszkadzało:Dhaha

W tej Libii to im sie w dupach poprzewracało haha jaki koleś. O, Włocha tez mozesz sobie znaleźć. Ale lepiej Francuza. tak, Francuza lepiej. Włosi sa mniej przystojni. A popatrz, nigdy nie zwracałam uwagi na Belgów, a mowisz taki przystojny... A co miał za fetysz? :P

ja tez nie zwracałam uwagi na belgów , ale słuchaj , wysoki brunet o niebieskich oczach , wysportowany ...tylko go brac...miał fetysz butów i ubrań:O wierz mi , nic interesującego:O no ale poza tym był fantastyczny...co do Włochów to wielu jest przystojnych :P znam kilku ...a Francuzi ponoc zakochani w sobie...prawda?:P

Nawet jesli Francuzi zakochani w sobie, to wiesz co? Oni mają prawo :D Mówisz znasz paru Włoskich przystojniaków... Hmm paru to i Polaków znajdziesz przystojnych heh

Haha...ale znam osobiście i każdy z nich przystojny:P ja to mam szczęscie:classic_cool: :P , Włochom dużo nie trzeba , wazne bys była kobietą...oni adorują wszystkie:D a Francuza żadnego nie znam , naprawdę są tacy przystojni?:P

O jaaa, toć nie znam osobiście, ale w filmach widziałam :D I ich akcent daje plus 10 do uroku.. Ale przystojnych Polaków tez znam osobiście, w razie gdybyś pytała haha

Wiem, że już po temacie, ale i tak się przywitam ponownie:D Na chwilę do domu wpadłem i jadę dalej do pracy:D