Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenada@@@@!!!!!!!!

Faceci z Internetu są ŻAŁOŚNI

Polecane posty

Gość żenada@@@@!!!!!!!!

pisze z takim udaje ,ze go nie ma na gg a na portalu jest zalogowany :O to samo na czatach pisza ci sami pod innymi nickami ,tylko kretynka by się nie zorientowała :O Kiedy odmowisz czesto leca obelgi i wyzwiska od kurew ,szmat :O

Gość żenada@@@@!!!!!!!!
raczej trafiam na takich co chcą szybko zaruchać , w myśl zasady '' Nie ta...to inna '' :O co za gówno :O

Gość żenada@@@@!!!!!!!!
najsmieszniejszy był typek który wysłal chyba cudze foto i wmawiał mi ze to on , wysportowany blondyn :O A przyszedł kurdupel z zakolami :O

Ale to nie jest Pers. Ze zwykłego dachowca się zrodził:) A raczej "dachowczyni", lub dachóweczki:P Może jakiś Pers ją dorwał...

Ano właśnie.... Co sobie myślą kolesie wysyłający nie swoje fotki... Że ślepa jestes i się nie zorientujesz...?

Następnym razem poproś o zdjęcie z dzisiejszą gazetą;) Tak, żebyś datę widziała. Będziesz miała pewność, że to on:D

A swoją drogą.... Jak się wytłumaczył z nie swojego zdjęcia?

Gość żenada@@@@!!!!!!!!
juz sie z zadnym nie spotykam ,mam dość skasowałam konta na portalach ,poszukam w realnym świecie, tam siedza sami pomyleńcy , niby taki wielki wybór a trafia się na ; - oszustów - zboczenców - żonatych - niby wartościowych ale z gębą 40letniego prawiczka - katolików , j.w ,najchętniej by poszli na randke do Częstochowy i tam wzieli slub żenua - ci fajni chca tylko zaliczać :( Poznałam faceta z ktorym mogłabym byc teraz szczesliwa...olałam go ,pomyslalam ze moze znajde lepszego no i dostałam po dupie ,nie mam nikogo :(

Magia internetu koleżanko:) Dla tego zawsze byłem zwolennikiem poznawania ludzi w realu:D Albo w Tesco:P

Faceci z Internetu są ŻAŁOŚNI" a co powiedzieć o tych kobietach co z nimi rozmawiają? i wciąż z nimi rozmawiają nawet jak już sie dowiedza że oni sa zalogowani pod innymi nickami?

Gość cudkobieta
O przylazl Regres, od ósmej w robocie i od ósmej zalogowany na kafe. Nowy tydzień krytykowana kobiet na babskim forum rozpoczęty. Żałosny żywot facia z internetu w całej krasie. Z:-)

Gość hahahhahahahahahhahahah
Regresa sie nigdy nie pozbędziemy :x

Gość cudkobieta
To nic nie zmienia, Ta sama zalosc. Pewnie budzetowka i tak naparzasz cały dzień za nasze podatki. A szefowa wie?

Gość cudkobieta
Oczywiście, Sam sobie jesteś szefem codziennie od 7 do 15, a potem do domu pod pantofel żony. ;-)

akurat nie to miałem na myśli nie mam szefowej ale mam szefa:) coś za szybko błędne wnioski wysuwasz :D

Gość cudkobieta
nie pracujesz od 8 tylko od siódmej i masz szefa, nie szefową, to coś zmienia w byciu żalosnym mizoginicznym faciem na kobiecym forum? wnioski są jednznaczne żal.pl

Gość regres to karykarura faceta
:D:D:D:D zal.pl

Gość żenada@@@@!!!!!!!!
:O:O

Gość cudkobieta
zgadza się :-) ma żone, a kisi ogóra na kafe i podnieca się dosrywaniem babkom :-) wszystko w temacie żal.pl

Gość o co kurde kaman
Lomu - masz przepiękną kotkę :) widać, że zadbana :) powiedz, dużo sierści gubi? trzymasz ją w domu?

Gość cudkobieta
nie wiesz co to jest? to jest literówka. jeszcze coś ?