Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponii

Okres na szkoleniu :/

Polecane posty

Gość sponii

Witam. Mam szkolenie pracownicze jutro. Mam okres, to dopiero pierwszy dzien. 3 dni mam obfite krwawienia ze nawet co godzine- dwie musze zmieniac tampon lub podpaske. Na szkolenie musze dojechac autobusem 2 godziny, a tam tylko jedna przerwa. Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji. Moze cos da sie zrobic, by chociaz krawienie bylo mniejsze? Macie jakeis sposoby? Kurde faceci to nie maja takich problemow, a my kobiety mamy przejebane :o

Gość ghghhghh
weź tampon i podpaskę na raz..powinno starczyć na dwie h... możesz też założyć majtki i na to spodenki tak w razie co..znam to.. :/ przejebane mamy

Gość sponii
Musze sie jakos zabezpieczy, bo inaczej to dupa. Kurde to jest naprawde porazka jakas, wszystko uzaleznione od tego durnego okresu. wiecznie bede myslec tylko czy gdzies nie przeciekam :o

Gość Też otym pomyślałam
Zaaplikuj tampon i załóż jeszcze podpaskę.Na pewno wystarczy na dłużej.Jana szczęście nie mam takiego problemu bo mam skąpe miesiączki ale moja kuzynka ma obfite i jak jedzie w dalszą trasę to tak robi.

Gość no wlasnie zrob tak
tampon plus podpaska, slyszalam, ze sa jakies ziola jak ma sie obfite krwawienia, ale zawsze tak mialas?moze idz do lekarza jak tak obficie krwawisz?

Gość sponii
Zawsze mialam 3 pierwsze dni obfite. Ginekolog kiedys stwierdzila ze to u mnie normalne, taka moja nautra. Szkoda ze nie wiem jakie ziola mozna pic.