Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattttttt

spalone włosy

Polecane posty

Gość pattttttt

Witam, wczoraj rozjaśniałam włosy z czarnego koloru na jasny, od razu potem nałożyłam farbę, teraz strasznie wypadają, są dziwne w dotyku, jak wełna, mogę coś teraz zrobić? na dodatek kolor mi się nie podoba, ale nie wiem kiedy będę mogła go zmienić?

Gość ghj987
olej z oliwek! podgrzac dodac zoltko zmieszac ,nalozyc na wlosy przykryc folia i recznikiem po godzinie zmyc szamponem na wlosy suche i zniszczone , plukac woda z cytryna az wszystko zejdzie , suszyc zimnym powietrzem. mozesz nalozyc farbe w piance na drugi dzien, powtarzaj czesto maseczke oliwy z oliwek

Gość tak jak wyżej ewentualnie
olejek rycynowy zamiast oliwy, włosy spaliłaś.Idź do jakiegoś fryzjera albo hurtowni fryzjerskiej i poproś o jakąś maskę regenerującą.

No ale zaszalałaś Spaliłaś sobie włosy jak nic Najlepiej pójdz do fryzjera i kup jakąś extra regenerującą maskę Domowe sposoby są bardzo dobre ale efekt krótkotrwały Tu trzeba profesjonalnego kosmetyku

Gość pattttttt
mam długie włosy, to ile tej oliwy powinnam użyć?

Gość sdfghjkl
z domowych sposobów polecam nakładanie przed myciem włosów majonezu,zalożyc czepek foliowy i tak potrzymac jak najdłuzej.