Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedcsfsfv

Rozmowa o prace

Polecane posty

Gość wedcsfsfv

Znalazlam ogloszenie na temat prace freelance przez Internet, ale tylko kilka, kilkanascie godzin tygodniowo. To mi pasi, bo pracuje, ale teraz pracodawca chce, bym przyjezdzala do jego firmy 2x na caly dzien zobaczyc co i jak. Wypada mi odpowiedziec, ze nie mam tyle czasu albo spytac, czy placi za te 2 dni? Niespecjalnie mi sie to usmiecha, bo to nie moje miasto

Gość gienie świat sie zmienia
z tego co mi wiadomo powinien ci zapłacić za to jesli podczas tych dwu dni bedziesz wykonywać prace ale rózni ludzie różne pomysły i wiem z własnego doswiadczenia ze czesto sie zdaza ze nie płacą za to nic

Gość wedcsfsfv
Mam wystarczajaci duzo doswiadczenia. Na codzien pracuje w tym samym zawodzie. Od 6 lat.

Gość wedcsfsfv
Wiem, ze powinien, i jesli nie zaplaci - nie jade. Zastanawiam sie tylko, czy 1. powiedziec mu, ze jestem zainteresowana praca, ale nie mam mozliwosci przyjechac, bo pracuje 7dni w tygodniu (wymagal wolnych paru godzin, nie dni - to sa projekty, wiec nic mu do tego w jakich godzinach wykonam) 2. powiedziec, ze przyjade, ale chcialabym, zeby mi przelal z gory zwrot kosztow za dojazd i przynajmniej 10zl/h 3. powiedziec, ze w takim razie nie jestem zainteresowana?

Gość panna z sucha glowa
no prawde powiedz po prostu