Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramantyka

czy kazdy facet zonaty zadradza??

Polecane posty

Gość gramantyka

pytanie jak w temacie

Gość eeeeeeeeeeeeem
nie? to chyba oczywiste :o

Gość eeeeeeeeeeeeem
powinnaś zadać pytanie: czy każdy zonaty chciałby zdradzić, albo czy by zdradził gdyby mogł i nie bał sie konsekwencji. wówczas odpowiedz brzmi: tak, każdy. ale to też w sumie zalezy od tego co rozumieć poprzez zdrade.

Gość gramantyka
no wlasnie. Bo wlasciwie to chodzi o mojego meza. Ja jestem w ciazy siedze w domu ,a on pracuje i na dodatek w pracy jest otoczony samymi atrakcyjnymi kobietami i stad moje pytanie

Gość z tego co usłyszałam
nie ma to jak wiara w siebie:( Jak ładne dziewczyny w koło, to na pewno zdradzi.. Skoro tak mu nie ufasz, to niech założy działalność własną w domu, uwiąż do kaloryfera i niech pracuje pod twoją kontrolą. Albo na bezludną wyspę z nim..

To chyba oczywiste ze nie kazdy Niektórzy faceci oprócz penisa dostali tez rozum wyobraz sobie:PNie kazdy to napalony bezwzgledny samiec:PSą tacy dla których wierność znaczy bardzow wiele i są wierni jednej partnerce

Gość faceci nie zdradzaja
są zmuszeni wręcz do zaspokajania namolnych szpar ........ jak by nie było chętnych cipek to by nie było zdrad

W odpowiedzi na pytanie: nie każdy.. jak tu ktoś wyżej juz napisał.. niektórzy oprócz penisa dostali od Boga także rozum... i potrafia go czasami użyc. A jeśli nie masz do męża zaufania i dajesz mu to odczuć, to w końcu sama go "popchasz do zdrady"..