Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocccccccy

Co powiedziec w pracy po poronieniu?

Polecane posty

Gość pomocccccccy

Jeszcze niedawno bylam w ciazy, niestety w 7. tygodniu ciaza obumarla a w 9. tyg zostala usunieta. W zeszly poniedzialek bylo lyzeczkowanie, jestem od 2 tygodni na zwolnieniu lekarskim, w srode wracam do pracy. W pracy nikt nie wie, ze bylam w ciazy i co sie stalo. Poradzcie co powiedziec, w razie gdyby sie koledzy dopytywali, czemu mnie tak dlugo nie bylo w pracy??

Gość powiedzieć ze to osobista
sprawa i nie chcesz o tym rozmawiać...

Gość no i co w związku
jeśli nie wiedzieli o ciaży to nie mów nic. Chyba że chcesz. A co do nieobecnosci to powiedź że miałaś problemy zdrowotne i nie wnikaj w szczegóły. co to kogo obchodzi?

Gość pomocccccccy
nie,wlasnie nie chce na ten temat z nikim rozmawiac. Boje sie tylko, ze koledzy w pracy beda sie dopytywac o szczegoly. Nie wiem, czy wymyslic sobie jakas chorobe, zeby miec spokoj, czy rzeczywiscie powiedziec, ze to moja osobista sprawa i nie chce o tym rozmawiac.

Gość no i co w związku
jeśli ktoś ma trochę kultury to się nie będzie dopytywał. Wystarczy mu stwierdzenie ogólne że to sprawa zdrowia była. A resztę zwyczajnie olać i jeśli sie będą pytali zbyć stwierdzeniem że to sprawa prywatna.