Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkolkopkok

maz mnie zdradzil i tlumaczy ze czegos mu bylo brak--to sie ku...wa pytam mu

Polecane posty

Gość ;lkolkopkok

czego ci brakowalo??? :o a on ze czulosci ja na to ze codziennie sie calujemy, przytulamy on ze seksu ja na to ze seks byl codziennie :o ewentualnie co 2 dni:D a on ze mu to za malo to co ja kurwa mialam na glowie stanac:o

Gość ewdbwedweddd
hmm szuka usprawiedliwienia ,a poprostu chcial przeleciec inna i nie ma dla niego wytlumaczenia

Gość ;lkolkopkok
no wlasnie najbardziej mnie wkurwiaja te jego usprawiedliwienia ze czegos brakowalo!! jakbym byla winna tej zdradzie:o a mial wiele oj wiele wiecej niz niektorzy

Gość ;lkolkopkok
seks mial codziennie:o bardzo dbalam o ta sfere zycia wiedzac ze udany seks to udany zwiazek bywaly dni kiedy bylam chora, mialam okres normalka i wtedy wiadomo ale to sporadycznie a mu wciaz malo i malo:o rozwod w toku a ja sie tylko zastanawiam czemu:o

Też kiedyś byłam w takim związku.Koleś okłamywał mnie na każdym kroku,nie ufał,wiecznie podejrzewał,awantury itp a sam bzykał nawet muchę w locie :O. A później moja wina wszystko.Faceci to przeważnie chooje !

Gość ;lkolkopkok
teraz dopiero uswiadomilam sobie ze powinnam zrobic badania cholera:o

bo twierdzenie, że seks to podstawa udanego związku to bzdura wierutna :o

Gość ;lkolkopkok
a co niby mnie nie kochal?? to po huj sie zenil:o nikt go nie zmuszal dzieci nie mamy:o

Gość ;lkolkopkok
powiem tak nawet jesli bylo mu malo wiecej nie dalabym rady nie jestem cholernym robotem seks z przyjemnosc raz dziennie ale nie kurwa 5-6 razy jak sobie jasnie pan zazyczy ewentualnie:o

Dlaczemu sprytny? Ano dlatemu co napisałam wyżej. Ciul gada tak, by autorka wpadła w poczucie winy." wiec uwazam że to nie jest spryt faceta lecz głupota kobiety :D brak myślenia,i podejmowania konkretnych decyzji ze strony kobiety

Gość tez bym chciala
zdradzac bo brak mi czułości i seksu mi brak ale najwazniejsze brak tez chetnego na kochanka to dopiero tragedia :classic_cool:

współczuję autorce i życzę żeby zaznała szczęścia, nawet bez męża, który ewidentnie nie ma sumienia i jeszcze głupio się tłumaczy....zdrada jest wynikiem słabości..Autorko wiem , co czujesz....ale nie daj się-bądz silna

Gość uyuii
jestes dlaniego zwykłym worem na sperme.myślisz ,ze udany związek to rozładanie nóg na zawołanie? tu chodzi o "swieżą krew" przy jednej dziurze każdy kot zdechnie

jestes dlaniego zwykłym worem na sperme.myślisz ,ze udany związek to rozładanie nóg na zawołanie? tu chodzi o "swieżą krew" przy jednej dziurze każdy kot zdechnie no to właśnie po co jest ta przysięga małzeńska? no po co? bo za rogiem, po kilku latach bedzie " świeża" krew? To wtedy lepiej być w stanie wolnym i robić to z każda bez obaw że małżonka nas przyłapie...A może tu chodzi o adrenaline?Jedno pewne zdrada to zdrada...nie ma na to wytłumaczenia ani taryfy ulgowej. współczuje,,,,

Gość cudkobieta
o jest Regres ze swoim twierdzeniem, że kobieta zawsze WINNA i jak sie nie obróci to ma dupę z tyłu. Powiedziałaeś co wiedziałeś a teraz siooooo!

Gość do ;lkolkopkok
gratuluje odwagi, ze nie chcesz tkwic w zwiazku gdzie jestes zdradzana,bo wiekszosc kobiet ''przebacza'' i dalej zyje w klamstwie. zycze ci szczescia!

gratuluje odwagi, ze nie chcesz tkwic w zwiazku gdzie jestes zdradzana,bo wiekszosc kobiet ''przebacza'' i dalej zyje w klamstwie. zycze ci szczescia!" zgadzam sie tu trzeba pogratulowac autorce prawidłowej postawy i odpowiedniego zachowania

Gość cudkobieta
kogo to obchodzi czego ty gratulujesz? wsadz se w de swoje gratulacje to jest babskie forum, jesteś babą? pytanie retoryczne

Gość cudkobieta
oczywiscie bufon pierdzie.lowaty będzie sie teraz uwzskuteczniał z teorią krzywdy :-) otóż po prostu jesteś tutaj zbedny, ot cała filozofia