Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik8899

panikuję!! przestałam praktycznie czuc ruchy malenstwa

Polecane posty

Gość kasik8899

od wczoraj rana przestałam czuc ruchy mojej córci. ale nie w ten sposob ze przestała sie niby ruszac ale tak jak przedtem jej kopniaczki byly dosc silne tak teraz czuje je rzadziej i sa dla mnie jak musniecia motyla-bardzo delikatne,musze sie az skupic zeby ja poczuc. jestem w 25tc i mam stwierdzone rozwarcie i miewam skurcze dlatego ciagle leze w lozku.

Gość lejla28
do lekarza a nie na forum :O:O:O...wy to niedługo nie będziecie się umiały wysrać bez forum :O

Słuchaj jeśli czujesz słabsze ruchy to może być tak że dziecko się odwróciło i nie kopie cię po brzuchu tylko np. z tyłu a tego się nie odczuwa praktycznie Poza tym dziecko tak jak i dorosły ma gorsze i lepsze dni U mnie było tak że bywały dni że synek nie dawał mi spokoju przez cały dzien a innym razem bardzo malutko sie ruszał Jeśli jestes mocno zaniepokojona to jedz na ktg

Gość kasik8899
z tymi lekarzami to tez tak jest ze jak okazuje sie ze wszystko jest ok to zlewaja mnie moczem i traktuja jak wariatke ktora panikuje.

Gość kasik8899
przyszlo mi do glowy ze cos sie stalo, ze nie ma sily sie tak mocno ruszac, ale co sie moglo stac.... pewnie po prostu sie odwrocila dlatego tak delikatnie ja czuje;

Gość mamama27
myśle że się odwóciła jak lezysz to też inaczej czujesz - zjedz coś słodkiego i połóż się na lewym boku - jak nadal nic niebedziesz czuć to do lekarza- ale może maluszek śpi sobie - zresztą 25 tc to jeszcze jest malutki na wielkie kopanie

Gość zygmunt z yeleniej
może umarlo ?

Gość aguśka;)
do szpitala idź natychmiast!!!!!!!!!!!!!

Gość do żona swojego męża
również jestem zdania że do szpitala. i to jak najszybciej.

Gość tez bym sie denerwowala
Moze i w 25 tc kopniaki nie sa jakies strasznie mocne i bolesne, ale jednak bardzo wyraznie wyczuwalne tak.