Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mooze too

kto ma porownanie z iphonem i samsung gs II?

Polecane posty

Gość a mooze too

Zastanawiam sie nad kupnem nowego iphona 4 abo samsunga gs II... Czy znajdzie soe ktos tu na forum kto na prawde probowal oba te telefony i ma porownanie ktory lepszy, z ktorego sie fajniej korzysta? Ja mam od 2 lat iphona i jest swietny, teraz chce jakis nowy telefon i w sumie cos bym zmienila, ale nie wiem czy samsung to dobry pomysl? Czy nie bedzoe gorszy od iphona? Jak na nim sie chodzi po internecie, czy jest fajny, latwy w obsludze? Na iphonie sciagalam wszystko z ituns, jak to jest z samsungiem? Jakbym chciala cos sciagnac, to skad?

ajfon ma jedną wadę...system operacjyjny... NIE ODTWORZYSZ NIC - żadnego mp3, filmu, pdf'a czegokolwiek, nic nie prześlesz Bluetoothem NIC... o ile wcześniej nie zapłacisz za to w itunes ;) powodzenia w użytkowaniu :) 🖐️

Gość a mooze too
Jak to? Filmy i mp3 mozna sobie spokojnie wgrywac na iphona :) normalnie sciagasz sobie mp3 i wgrywasz. Pdf faktycznie nie dziala ale mi akurat w telefonie nie potrzebny.

nie prześlesz z innego źródła tzn np. moje kursy językowe - które mam normalnie zawsze na telefonie - na iphone się przesłać nie da 1. trzeba by je kupić jeszcze raz 2. nie da się ich kupić więc co za różnica ;)