Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagDa M .

młody, bogaty, przystojny... czy chodzi mu tylko o sex???

Polecane posty

Gość MagDa M .

poznałam niedawno faceta... Jest naprawdę interesujący, widziałam się z nim dopiero kilka razy. Sądząc po jego samochodzie, ubraniach, telefonie jest po prostu bogaty. nie jest to dla mnie autem ani wadą jest bo jest ale mam wrażenie że ma siano w głowie, widzieliśmy się raptem 5 razy a on już chciał mnie zaciągnąć do łóżka... odwiózł mnie do domu, zaczął całowac, potem wystartował z łapami..., obraziłam się na niego i trzasnęłam drzwiami, wybiegł zam mną do domu ale zamknęłam mu drzwi przed nosem. potem dzwonił, pisał, przepraszał... do tej pory się do niego nie odzywałam to było w sobotę a dziś napisał mi że skoro się nie odzywam to wyjeżdża zagranicę (ma tam stałą pracę, ale obecnie jest na chorobowym bo miał operację na biodro) bo już nie ma po co tu zostać i już go noga nie boli więc pojedzie... nie wiem co robić :o to jeszcze nic poważnego, żeby mógł mi pisac takie rzeczy więc chyba chodzi mu o jedno

Gość bardzo chetnie ...
nie ty to inna mu da dupy i czemu sluzy ten temat wlasciwie? wartosciowy to on nie ejst na pewno, wiec nic nie tracisz. kase ma wiec inna znajdzie bez problemu

Gość bo_ona_to_by
chciała go zatrzymać bo gość kasiasty, ale wszystko ma być według jej reguł, więc pisze na kafe oczekując, że otrzyma tu rady jak to pochytać

Gość MagDa M .
chodzi mi o to, czy jest sens mu to wybaczyć i kontynuować znajomość... nie ukrywam, że nawet mi się spodobał tylko jeśli to była jednorazowa sytuacja, nie zapanował nad sobą ok ale jeśli miałoby się to powtórzyć... ale bardzo mnie przepraszał i chciał to naprawić więc nie wiem...

Gość MagDa M .
bo_ona_to_by hahahahahahahha :D Długo nad tym myślałeś/aś???:D

Gość pseudonima
"młody, bogaty, przystojny... czy chodzi mu tylko o sex???" a tobie o co chodzi? koles bogaty, przystoiny bez kompleksów nie musi sie dowartosciowywac i udoawadzniac swojej meskosci ruchajac wszystko na około jak popadnie

Gość No to on
chcial pewnie przed wyjazdem jakas zaliczyc... Zapomnij go. A propos mialam znajomego, ktory mial fajne auto, telefon, garnitury szyte na wymiar a na koncie puuuusto i dluuuuuuuuuuuuugow co niemiara... Wizerunek nie zawsze ma sie do prawdy!

Gość ererretrtyytyyt
nie ma sensu kontunuuowac, od razu widac ze pies na baby. skoro ciebie ledwo zna a juz do lozka sie pcha to z inna ebdzie podobnie, z mlodszą i ladniejsza od ciebie, na bank

Gość marcoo
ale bzdury gadacie....nastolatki gówno wiedzące o zyciu.... ja jakoś startowałem całe życie z łapami bo taki mam temperament. znalazłem super żonę. jestem w niej szaleńczo zakochany. to związek pełen miłości, szacunku i oddania. mówienie o kims że pcha się z łapami na 5 randce tzn że nie jest godny zaufania i pies na baby...no kurde nóż się w kieszeni otwiera.............

Gość ding-dong
zyjemy w XXI wieku. sex to nie coś złego. chłop może był za bardzo nachalny I CO Z TEGO-w końcu nie zgwałcił jej, po prosrtu miał na nią opchotę a ona powiedziała stop-co miał czekac jak grzeczny piesek aż da mu przyzwolenie? kolejna męska cipa w tym metrosexualnym świecie. a jak jest naprawde wiadomo-tylko dorośnijcie . czasami Wy kobiety za dużo GADACIE GŁUPOT ale to nie znaczy że jesteście skończonymi półmózgami nie??? wiec odpuście chłopakowi i to nie jest ironia.

Gość wirująca derwiszka
całował, wystartował z łapami....a ja sie obraziłam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pseudonima
"odwiózł mnie do domu, zaczął całowac, potem wystartował z łapami..., obraziłam się na niego i trzasnęłam drzwiami, wybiegł zam mną do domu ale zamknęłam mu drzwi przed nosem. " goni kogut kure na około kurnika .... kura myśli "zrobie jeszcze pare okrazen aby nie wyszło na to ze jestem łatwa" :)

Gość pseudonima
"Sądząc po jego samochodzie, ubraniach, telefonie jest po prostu bogaty. nie jest to dla mnie autem ani wadą jest bo jest ale mam wrażenie że ma siano w głowie," a skad te przypuszczenia? sam zarobił na to czy jak? chlopak zaradny czy co? z reszta wiadomo od dawien dawna ze mezczyzni to duze dzieci które uwielbiaja otaczac sie gadzetami :) "widzieliśmy się raptem 5 razy a on już chciał mnie zaciągnąć do łóżka.." wow ... dopiero za 5 razem? to chyba musiał długo sie napalac na ciebie :/

Gość pseudonima
"ma siano w głowie,"" skad btakie przypuszczenie? podaj przykład jego "siana w glowie"

Gość proekozielona
kolejna cnotka nie wydymka moglas go przeleciec, po co grasz dziewice

Gość pseudonima
"kolejna cnotka nie wydymka moglas go przeleciec, po co grasz dziewice" bo moze jest dziewica

Gość pseudonima
zupełnie inaczej by podchodziła do sprawy jak by jej nie zalezało za bardzo i jak by dziewica nie była... nie znasz tego?

Gość proekozielona
no moze jest, z wianuszkiemjesli tak to ups.. przepraszam i po co tak podkresla ze jest bogaty i przystojny, dlaczego nie napisała, że np. mily, interesujacy, inteligentny, laska kombinuje jak zatrzymac przy sobie dobra wg niej partie, kalkuje kiedy mu dac by zatrzymac go przy sobie i nie miec poczucia łatwej to sie nazywa kobieca metoda na faceta, kombinowanie tyłkiem

Gość Prawie Akurat
"nie jest to dla mnie autem ani wadą" dobrze powiedziane :D "mam wrażenie że ma siano w głowie, widzieliśmy się raptem 5 razy a on już chciał mnie zaciągnąć do łóżka... " faktycznie, argument na siano w głowie powalający :O "obecnie jest na chorobowym bo miał operację na biodro" ma chłopina ciśnienie, skoro po operacji rwie się z łapami ostro. No chyba, że operacja wieki temu się odbyła. "skoro się nie odzywam to wyjeżdża zagranicę" jesteś na pewno jedynym powodem?

Gość pseudonima
"i po co tak podkresla ze jest bogaty i przystojny, dlaczego nie napisała, że np. mily, interesujacy, inteligentny," o własnie widac ze mloda w osodach .... mozliwe ze ni miała okazji poznac go od strony "miłej i inteligetnej" "laska kombinuje jak zatrzymac przy sobie dobra wg niej partie, kalkuje kiedy mu dac by zatrzymac go przy sobie i nie miec poczucia łatwej" kiedy mu dac? jak dziewica to sie wcale nie dziwie ze stroi od kontaktów bo nie wie jak i z czym to sie je....dopiero jak ktos posmakuje seksu (udanego) wtedy wie jakie to fajne jest ...dziewice maja z tym problem i z ocena sytuacji ...moze za młoda za wczesnie, moze nie czuje ze to ten ... "to sie nazywa kobieca metoda na faceta, kombinowanie tyłkiem" myslisz? jak by kombinowała tylkiem to by juz dawno go na dziecko złapała jak by chciała dobra partie i dobra materialne a tu tego nie ma.... denerwuje ja ze sie do niej dobiera zamiast ja poznac blizej i na odwrót ... a to co napisałam wyzej : "odwiózł mnie do domu, zaczął całowac, potem wystartował z łapami..., obraziłam się na niego i trzasnęłam drzwiami, wybiegł zam mną do domu ale zamknęłam mu drzwi przed nosem. " goni kogut kure na około kurnika .... kura myśli "zrobie jeszcze pare okrazen aby nie wyszło na to ze jestem łatwa" tyczyło sie lasek które wiedza juz dobrze co to seks

'goni kogut kure na około kurnika .... kura myśli "zrobie jeszcze pare okrazen aby nie wyszło na to ze jestem łatwa" Boskie :)

Gość pseudonima
""obecnie jest na chorobowym bo miał operację na biodro" ma chłopina ciśnienie, skoro po operacji rwie się z łapami ostro. " ten to ma zdrowie

Gość pseudonima
""kolejna cnotka nie wydymka" a wiecie co jest najlepsze...jeden koles mnie tak nazywał bo nie zwracałam na niego uwagi...i najlepsze było to ze ja juz dawno cnotka nie wydymka nie byłam :) "moglas go przeleciec, po co grasz dziewice" mogła ale najwidoczniej nie chodzi jej tylko o dymanie :)

Gość pseudonima
"chodzi mi o to, czy jest sens mu to wybaczyć i kontynuować znajomość... nie ukrywam, że nawet mi się spodobał" no to czemu nie :) "tylko jeśli to była jednorazowa sytuacja, nie zapanował nad sobą ok ale jeśli miałoby się to powtórzyć... ale bardzo mnie przepraszał i chciał to naprawić więc nie wiem..." a to wszystko zalezy od tego czego on wałsciwie od ciebie oczekuje ...czy bycia razem czy tylko "dymanka" .... oraz czego własciwie ty oczekujesz od niego...szzacunku, zabiegania, milosci bycia razem czy jak? bo seksu chyba nie koniecznie bo pewnie wachasz sie bo go dobrze nie znasz i ci zalezy na nim... co?

Gość proekozielona
pseudonima fajna jesteś i mądra babka ;))

Gość pseudonima
wiem mniej wiecej o co chodzi bo ja to samo przerabiałam bedac jeszcze dziewica... pozniej jak juz nie byłam to inne rzeczy sie w zwiazkach przerabiało

Gość virescens
"mialam znajomego, ktory mial fajne auto, telefon, garnitury szyte na wymiar a na koncie puuuusto i dluuuuuuuuuuuuugow co niemiara." - znaczy że facet ma chodzić z wyciągiem konta na randki ???? :D:D:D:D:D:D:D A z tą kura pseudonima - miszczyni :D

Gość pseudonima
"mialam znajomego, ktory mial fajne auto, telefon, garnitury szyte na wymiar a na koncie puuuusto i dluuuuuuuuuuuuugow co niemiara." - znaczy że facet ma chodzić z wyciągiem konta na randki ????" a ja znam kolesia cholernie bogatego który jezdzi starym samochodem i ma zdechlego gołebia w bagazniku ... no coz... ukrywa swoje bogactwo jak tylko sie da :P