Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzisiemicorbicie?

Te ktore nie pracuja.. hey co dzisiaj robicie? jakies plany, zajecia

Polecane posty

Gość nudzisiemicorbicie?

ja wstalam kolo 9, wypilam kawe, poogladalam pytanie na sniadanie, posprzatalam ,wykapalam sie... i siedze przy kompie, pogoda za oknem nie za fajna, nuda... itd...

Gość nudy......
nudze sie strasznie..... chyba potem pojde na zakupy

Gość nudzisiemicorbicie?
ja mieszkam w malej miejscowci to u mnie raczej nie ma gdzie isc... fajnie mieszkac w miescie jest gdzie isc itd....

Gość barararara
Ja szukam pracy, skończyłam studia i mam już dość siedzenia w chacie...

Gość ererretrtyytyyt
malutka dziwo moze napij sie spermy swojego chlopasa skoro tak lubisz robic lody

jest dużo zajęć, którymi może się zając kobieta niepracująca. Grunt to inwestycja w siebie, jeśli planuje karierę zawodową to nie pracując może dużo podszkolić się sama w domu mając do dyspozycji komputer i internet --> baza wiedzy ;)

Gość jabaabadu
- Ja wstalam o 9:30 (położyłam się o 2 nocy:) - Wzięłam godzinną kąpiel - Zjadłam śniadanie - Teraz porządkuję materiał bo piszę pracę magisterską - Trochę posprzątam i ok. 15.00 pojadę do centrum handlowego, bo muszę coś kupić - Przygotuję obiad - o 19.00 idę na basen - później towarzyszenie mężowi przy kolacji;) i po Jutro - gimnastyka ciążowa o 10;) - pisanie pracy mgr - sprzątanie - o 18.00 przyjeżdża moja mama w odwiedziny - o 19.00 idziemy do teatru muzycznego :)