Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Przegrałem życie

Polecane posty

niedziel, a w realu tez sie zrobiłes taki uszczypliwy w stosunku do ludzi ?

taa :D w momencie kiedy człowiek jest załamany, albo kiedy już w ogole ma depresję jego problemy będą dla niego największymi i nie jest w stanie sobie uświadomić tego, ze ktos moze miec gorzej. z reszta jaki sens ma takie targowanie się ?

młody, napij się piwa, i rozjaśnij umysł, dobija mnie twój pesymizm, jak cie czytam to mam przed oczami swoja przeszłość, też takim skurczybykiem byłem, socjopata który myśli że jest nikim, długa historia, ale wziąłem się do kupy, zmiotłem swe nędzne ciało na śmiatek i ulepiłem nowego człeka, ty też to potrafisz, ufaj!

no ale dlaczego?czasami to pomaga ludziom chodz glownie zeby rozwiazac takie problemy chodzi o to zeby rozwiazac przyczyne a nie zawsze sie da :O a jak sie nie da to i terapia i leki nie pomoga

czesc Klyn_ jak tam ? do kogo to ? ale fakt potwierdzam, pamiętam jak pisałeś jeszczekiedy bardzo zdołowany byłeś.

a wiesz wogole jaka jest przyczyna tego wszystkiego?czasami ludzie nie zdaja sobie tak naprawde sprawy dlaczego tak jest

Niedziel, Ty sam sobie nie chcesz pomóc, zawsze jesteś na 'nie'. Powinieneś skorzystać z pomocy specjalisty, a nie dołować się dalej w samotności.

Wiem, już o tym pisałeś na temacie u prawiczków, że po skończeniu studiów pójdziesz do prostytutki. Tylko ciekawa jestem czy ze swoim nastawieniem w ogóle będziesz miał siły, żeby do tej pani pójść. :)

No to pracuj nad sobą, bo już niewiele czasu Ci zostało. Może to będzie Twój moment przełomowy? Byle żebyś się nie pogrążył w dziwkach i wódzie.

Gość ola357
czego przegrałeś życie ?

Gość ola357
ale czego przegrałeś ? czego nie chcesz powiedzieć ?