Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna..

co mu dało to kłamstwo?

Polecane posty

Gość naiwna..

pisałam tu kiedyś ze poznałam super faceta który mieszkal przez tydzien w tym samym pensjonacie co ja. ja ma 20 lat on 23. znalismy sie tylko 3 dni ale te 3 dni wystarczyly zebym sie na niego niezle nakreciła.. ;/ on mieszka gdzies pod warszawa i caly czas jezdzi po calej polsce ( taka praca) co tydzien jest w innym miescie. gdy doszlo miedzy nami do czegos wiecej (sexu nie bylo) ale bylo bardzo przyjemnie. dawno sie tak dobrze nie czulam. pytalam czy ma dziewczyne powiedzial ze nie. nie zostawil mi numeru tel do siebie. ale mialam numer do jego kumpla z ktorym byl. pare dni po ich wyjezdzie odezwalam sie do nich. pisalismy rozne rzeczy. znowu zapytalam czy kogos ma ze mnie tak splawia to powiedzial ze nie. szukalam ich na forach internetowych ale nie mialam nazwiska zadnego z nich. ale wkoncu udalo mi sie ich wszystkich znalezc i co sie dowiedzialam??? ze ten ktory mi sie zajebiscie podoba i z ktorym prawie sie przespalam ma dziewczyne! ;/ co mu to dalo ze mnie oklamal? rozmawialismy o tym ze pewnie juz nigdy sie nie spotkamy wiec po co klamal? czy kazdy facet tak klamie?;/ mialam sie odezwac do nich wczoraj ale jestem tak zła na niego o to klamstwo ze teraz nie wiem czy mam normalnie sie zachowywac i udawac ze o niczym nie wiem i dalej miec z nimi kontakt ( przez sms oczywiscie) czy napisac ze sa dupkami i skasowac numer.... ;( koles naprawde zajebisty, przystojny, nakrecilam sie na niego jak nie wiem a tu taka lipa...;/

Gość christelle
napisalam przeciez ze nie uprawialsmy sexu... zobilam mu masaz, pozniej sie calowalismy itp ale nie doszlo do wspolzycia.

Gość a dałabyś się wymacać jakby
powiedziała ze ma dziewczynę? ...większość dziewczyn nie... więc masz odpowiedź!

Gość naiwna..
Anal to jeszcze nie współżycie. Z tym zaczekam na tego jedynego

Gość fgfdgfd
daj sobie spokoj z nim nie ma sie co ponizac