Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwasik

ktora wielkosc penisa preferujecie?

Polecane posty

Gość Urząd ds. prowokacji w necie
To naukowo udowodnione że facetom rośnie penis o kilka cm gdy siadają do Internetu

Gość GMA
Nie wydaje mi się że jest się czym chwalić, dochodzenie w kilkanaście sekund jest słabe. Kto z tego przyjemność czerpie. Chcecie zobaczyć mojego małego?

Gość niezaspokojona koteczka @
Włosy na głowie to ważna rzecz :) lubię złapać za włosy i docisnąć głowę partnera do cipki podczas minety :D:classic_cool:

Gość Maluch_
Ale to nie jest golone, naturalnie mi nie rosną kłaki na klacie... A już się szykowałem do tych oświadczyn :( Może gg 4553560? Zapraszam :P

Gość niezaspokojona koteczka @
Niestety jest już pozamiatane :D idzie zima i robi się chłodno, musi być jakieś owłosienie na klacie żeby się ogrzać itp.;)

Gość Maluch_
Może jednak mimo wszystko się odezwiesz? :P

Gość Maluch_
To jeszcze sięmoże jakiś znajdą :D

Gość zaspokojona
@Maluch_: Wrzuć tutaj, a nie na priv ;)

Gość nie wiem dlaczego
ktos narzucił obwód. Zawsze stosuje sie dla okreslenia grubości średnicę /fi/. Po konsultacjach z paniami ustalam fi 50mm i dłuść 150 mm jako optymalna. Kto tych warunków /jako minimum/ nie spełnia niech się nie zawraca paniom głowy.

Gość Fi 50mm ??
Przecież większość prezerwatyw ma MAKSYMALNY naciąg 54mm Poza tym fi 50mm to obwód 15,7 cm, co jak mówią statystyki jest już wartością bardzo wysoką... OBWÓD% mężczyzn 4.50" = 11.43 cm17.1 % 4.75" = 12.06 cm11.7 % 5.00" = 12.70 cm24.1 % 5.25" = 13.33 cm9.9 % 5.50" = 13.97 cm11.5 % 5.75" = 14.60 cm3.0 % 6.00" = 15.24 cm3.9 % 6.25" = 15.87 cm0.5 % !! !! !! 6.50" = 16.51 cm0.5 % 6.75" = 17.14 cm0.1 % Wyższych wartości nawet nie podano...

Gość Maluch_
A z tego wynika, że 60% penisów ma 35-41 milimetrów średnicy... Powyżej 4cm ma może koło 10%, a poniżej 35 jakieś 30% Twoje fi 50mm i więcej posiada delikatnie ponad JEDEN procent męskiej populacji

Gość moj ma tyle
moj facet ma 20 cm i 14 cm obwodu

Gość Evelyn311
a ja uwielbiam wielkie czarne penisy,w ogole kocham czarnych mezczyzn:):) jesli chodzi o bialych to mialam jednego i mial 16cm wszyscy moi czarni mezczyzni mieli ponad 20:)

Gość Maluch_
I co? Temat umarł? Może więcej kobiet się wypowie jednak?

Gość Niko_15_16cm
Ja mam 15 lat dlugosc to 15cm dlugosci 14 objetnosci podczas zabawy a jak przyjdzie czas dymania to 17dlugosci i 14 objetnosci

Gość moooniaaa
generalnie to preferuje dlugosc 22 i obwod 15 - idealnie taka jaka ma moj wspanialy kochany narzeczony ;)

Gość ihoqiheoiph
Mój pierwszy chłopak miał naprwde długiego - przy niskim wzroście (1,75 m) miał penisa 20 cm a w obwodzie też sporo, drugi też podobnie przy prwie 180 zm wzrostu, mój obecny facet (1,85 m wzrtostu) ma średnią europejską - dopóki z nim nie byłam nie wierzyłam w średnią europejską - i powiem - że wolę wiekszego, ale obecny z kolei potrafi inne rzeczy, więc nie tylko o penisa chodzi

Gość 21 25
niezaspokojona koteczka @ Włosy na głowie to ważna rzecz lubię złapać za włosy i docisnąć głowę partnera do c*pki podczas minety E X P E R Y M E N T Y Z S A M Ą S O B Ą "K I E D Y ZAKONNICA CHCE JEDEN DZIEŃ BYĆ POŻĄDANĄ INACZEJ Poznaj najbardziej pożądaną kobietę świata