Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PamietliwaZwakacji

Naciągane Pamiętniki.

Polecane posty

Gość PamietliwaZwakacji

Ależ te Pamiętniki z Wakacji są naciągane :O Wczoraj baba poznała Murzyna z Senegalu i oczywiście biegle mówił po polsku. albo kilka odcinku temu idą do recepcji i nie mogą się po angielsku wysłowić a tu BACH! Recepcjonistka mówi po polsku Rozumiem że w Hiszpanii Polski to jest drugi język urzędowy? :D

Gość fshbwfisgfsuigskzhfsuif
Jestem zaniepokojona twoim stanem inteligencji skoro ogladasz to gowno.

Gość PamietliwaZwakacji
Zainteresuj sie swoim :classic_cool: A Pamietniki z Wakacji są fajne, mozna sie posmiac bo to dobry serial komediowy. DLaczego ja i trudne sprawy juz nudne sa.

Gość poom poom poom
A ja nie wiem czemu ale lubie ogladac takie bezbrzezne glupoty :classic_cool: jakos mnie to relaksuje ;)

Też wczoraj oglądałam,bo chciałam zobaczyć, co to jest.Strasznie to jest sztuczne i to widać z daleka, ale można się przynajmniej pośmiać :D Gorzej mają ludzie, którym pamiętniki się naprawdę podobają...

Gość hghgytxfd
smieszne w ciul. a kupa w bidecie bije wszystko

Gość Feliks i Rutka
chociaz ja sie tak nie zachowuje, gdy to ogladam wstyd mi ze moga tak nas za granica postrzegac :-0 Dobry odmozdzacz, chodzcie na seriale, tam juz topik na ten temat.

Gość żenada na maksa
tego nie da się oglądać, denne scenariusze, jeszcze bardziej denni pseudoaktorzy obejrzałam pół odcinka i nie widziałam nawet jednego przekonywującego aktora czy aktorki... gdzie oni ich znaleźli ? sądzę że co druga przypadkowo złapana osoba na ulicy lepiej by sie przygotowała do roli gdyby miała choć 1 dzień na przeczytanie swoich kwestii

Gość najlepszy czas!
dobrze wiesz, ze nie zdarzy sie to drugi raz :D