Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa :)

pytanie o pierwsze dni ciąży... :)

Polecane posty

Gość irenakarina
i martwią mnie te piersi NIE-BOLĄCE ...... czyżby nic z tego ? czy moze którąś z dziewczyn też cycki nie bolały tak od razu ????? bo moje sa miekkie...

nieraz się zdarzy że zastane okres na majtkach bo mnie zaskoczy.... to jak bym nie miała patrzeć na majtki.... to wole sobie nie wyobrażać co by było

Gość irenakarina
takie durne krowy psują opinię tego forum :( szkoda :(

Gość irenakarina
albo raczej ..zdesperwani idioci płci męskiej ....

tylko po co to sie wtracac jak nie ma sie nic do powiedzenia.. jak nie chce sie pomoc to niech sie nie wchodzi na takie strony

to są ludzie, którzy maja kompleksy.... należy im to wybaczyć.... :P a niech sobie piszą, ja się juz przyzwyczaiłam do tego na tym forum.... jest pół na pół.... troche dobrych ludzi i troche złych

Gość irenakarina
dokładnie ! chce sobie porzucać bluzgami, to nie ten adres !!!!!!!!!!!!! ja pytam poważnie, czy którąś z was cycki nie bolały od razu a jednak sie udało ?

ja nie odpowiem, bo dopiero pierwszy raz się staram :*

ja nie pomoge bo jeszcze nie widzialam 2 grubych kresek a do tego cycki bola wiec pooczekamy i zobaczymy czy moze ktos nowy sie nie pojawi

ja tez tabletek nigdy nie używałam

Gość irenakarina
no ja też pierwszy raz sie staram. ale tak ciągle czytam o tych bolących cyckach..od razu.... a mnie nigdy nie bolały,a ni przez @, ani ogólnie....(chyba że byłam na tabsach to wtedy mnie lekko bolały na początku (1 opakowanie), a inaczej to nie) a pisza kobitki,że bolą od razu....zaraz po tygodniu albo dwóch od zapłodnienia ....

Gość nigdy mnie piersi nie bolały
ani na początku ani całe 9 miesięcy. urosły, ale dopiero gdziecś od połowy ciąży

napewno nie wszystkie kobiety mialy od razu bolace piersi.. oczytalam sie juz troszke wypowiedzi przyszlych mamus o tym wszystkim i natknelam sie na pare gdzie ten akurat objaw nie byl od razu natomiast konsultowalas zajcie w ciaze z lekarzem ? bo to pierwszy miesiac po odstawieniu o ile sie nie myle a ja slyszalam ze powinno sie troszke odczekac.. ?

Gość Ja na początku mialam
dużo białego śluzu, taki jak w dniach nieplodnych. i na pewno wczesniej tak nie mialam... a poza tym stalam sie płaczliwa, na pierwszym lepszym filmie sie portafilam rozkleic no i zupelnie odrzucilo mnie od kawy.

ja jestem kawoszem :) wypijalam minimum 7 kaw dziennie a teraz ograniczylam sie maksymalnie do 3 choc sa dni gdzie i jedna potrafi tak mnie zmulic ze do konca dnia nie mam na nic ochoty

Gość U mnie nie było
żadnych objawów na samym początku. Żadnych szczególnych upławów czy bólu piersi innych niż przed @. Wszystko jak zwykle przed "trudnymi dniami". Ba! Byłam u lekarza na USG na dwa dni przed planowaną @ i nic nie wypatrzył. To był 10 cykl starań i w zasadzie w każdym cyklu dopatrywałam się objawów wczesnej ciąży - tak jak Wy teraz - bo bardzo chciałam w niej być. Dwa dni po wizycie u lekarza test pokazał drugą bladą krechę, na trzeci dzień beta rozwiała wszelkie wątpliwości - 4 tydzień ciąży. Typowe objawy (bóle, nadwrażliwość na zapachy, nudności itd.) pojawiły się dopiero po 6 tygodniu ciąży.

no to Ci gratuluję i zazdroszczę... :( też bym bardzo chciała być w ciąży... :(