Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola357

KFC

Polecane posty

Gość ola357

wysłałam CV do KFC. dzisiaj zadzwonił do mnie pan z KFC zadał mi parę pytań wstępnych czyli chce u nich pracować , ile bym chciała zarabiać itp . w czwartek kazał mi przyjść na rozmowę kwalifikacyjną . jak myślicie mam szanse dostać się do tej pracy ? i jak jest z grafikiem bo ja będę musiała dojeżdżać i jeszcze jeden problem KFC otwarte jest do 23 a ja mam ostatni autobus po 23 czy pójdą mi na rękę bym przyszła o godzinę wcześniej do pracy bym skończyła o 22 by zdążyć na ostatni autobus . niestety u mnie w mieście nie ma pracy muszę szukać czegoś dalej

Eeech, kiepska praca w KFC, ale jeśli nie masz na razie szansy na nic innego, to dobre i to. Myślę, że nie będziesz miała żadnych problemów z przyjęciem do pracy, nie sądzę żeby mieli tam wygórowane wymagania.

wiadomo sanepid i te sprawy, ale ogólnie nie mają wymagań z kosmosu żeby znała 2 języki i byla politechnice (jak np ., w odzieżowym :D )

Czy taka kiepska? Nie wiem. Pracowałem tam kiedyś i było fajnie, mniejszy ucisk niż w maku.

Brovar: to zależy, co kogo satysfakcjonuje. Spójrzmy prawdzie w oczy: praca w KFC chyba dla nikogo nie jest życiową ambicją ani osiągnięciem ;) Ale na naszym rynku pracy nie ma co kręcić nosem...

Gość ola357
a jaka stawka za godzine netto?

chodziło mi o to,że szukasz pracy za 1500zł w układaniu szmatek a tam jakaś pindzia Cie wypytuje, masz studia, pare jezyków +zero doswiadczenia no i koniec interview. To poniżające. Taka Polska

Gość Jarosław Tusk
indor a teraz się przeloguj :D

Gość ola357
u mnie jest dodatkowy wydatek ok 200 zł za dojazd do pracy

w odzieżowym kiedyś mi odmówili za brak doświadczenia w sprzedaży :) Następnym razem podałem sprzedaż perfum z FM (coś ala konsultantka Avonu) i handel internetowy na allegro. I też mnie odrzucili :)

Gość ola357
po prostu nie mogę nic znaleźć w moim mieście wysyłam CV i nie dzwonią a moja kuzynka i kuzyn mają pracę w Tesco po znajomemu .kierowniczka Tesco mieszka w bloku gdzie mieszka moja kuzynka z kuzynem

ola357 Trochę krucho z tym dojazdem. Nie da rady rozplanować komunikacją miejską?

Gość ola357
chodzi mi by dopasował mi grafik pracy bym miała jak przyjechać z powrotem do domu bym była od 14 do 23 a nie od 15 do 23 . KFC pójdzie mi na rękę ? ostatni autobus mam o 23 jak będę do 23 w pracy to nie będę miała czym przyjechać do domu a to 33 km

Gość ola357
chodzi mi by dopasował mi grafik pracy bym miała jak przyjechać z powrotem do domu bym była od 14 do 22 a nie od 15 do 23 . KFC pójdzie mi na rękę ? ostatni autobus mam o 23 jak będę do 23 w pracy to nie będę miała czym przyjechać do domu a to 33 km

Gość hose nose
w kfc sie zlewaja do napojow i sosow ;(

Gość ola357
jak mi nie pójdzie na rękę z dojazdami będę musiała zrezygnować

To może zatrudnij się na pół etatu a poszukaj czegoś, co możesz robić później w domu? O ile masz taką możliwość, bo ja mało rzeczy umiem żeby zostać wolnym strzelcem ;)

Gość Grażamała
A ja jem tylko w Mc-ku prawie cały tydzień oprócz sobót i niedziel od 3 lat i nic nie utyłam bo pije Zioła Tybetańskie, polecam tym co maja problem z kilogramami.